Daniel Pavel de la Survivor s-a despărțit de iubita lui înainte de nuntă: "Nu mai formăm o pereche"

Publicat pe

Prezentatorul Daniel Pavel s-a despărțit de iubita lui, Marina, la puțin timp după ce s-au întors din Republica Dominicană. Vestea vine ca o surpriză mai ales că, în urmă cu mai puțin de o lună, cuplul vorbea despre nuntă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel s-a despărțit de iubită! Ruptura a fost anunțată chiar Daniel Pavel de la Survivor, care s-a gândit că a venit momentul să își informeze fanii că este singur. Prezentatorul le-a transmis un mesaj de mulțumire tuturor urmăritorilor săi de pe rețelele sociale și nu numai.

Daniel Pavel de la Survivor s-a despărțit de iubita lui înainte de nuntă: "Nu mai formăm o pereche"Daniel Pavel de la Survivor s-a despărțit de iubita lui înainte de nuntă: "Nu mai formăm o pereche"

Daniel Pavel s-a despărțit de iubită

Daniel Pavel s-a despărțit de iubită și a făcut primele declarații privind decizia luată, la scurt timp de când și-au anunțat logodna.

„Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri.

Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amândoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate.

Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel', a spus Daniel Pavel de la Survivor, pentru Wowbiz.

Daniel Pavel și Marina, la un pas de nuntă

În urmă cu o lună, Daniel Pavel de la Survivor decidea, cel mai probabil mânat de dorul de iubita lui, să o ceară de soție, imediat după ce s-a întors din Republica Dominicană, unde petrecuse aproape jumătate de an fără întrerupere.

Cei doi postau atunci o poza împreună, în care Marina arată mandră spre cameră inelul primit, vizibil copleșită de emoție:

„Eu dorul ei îl port. Iar ea…a decis să îmi poarte inelul', a fost mesajul pus la descrierea fotografiei, al lui Daniel Pavel de la Survivor. Dar, se pare că, distanța și-a spus, până la urmă cuvântul.

Citește și: Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita sa, Marina:„Ne-am cunoscut cand eu aveam 19 ani’

Citește și: Daniel Pavel se însoară!„Marina va fi prima și singura soție’

Citește și: Cum gestionează Ștefania și Speak momentele tensionate în relație

Citește și: Cezara Dafinescu, mărturisiri suprinzătoare la 73 de ani

Daniel Pavel de la Survivor avea 10 kilograme în plus când s-a întors în România

Daniel Pavel de la Survivor a spus că, inițial, și-a dorit să aibă parte de aceeași mâncare precum concurenții. Însă, medicul nu i-a permis acest lucru, chiar dacă i-a înțeles dorința de a fi solidar cu Faimoșii și Războinicii.

Totuși, Daniel Pavel de la Survivor a spus că a micșorat porțiile de mâncare și astfel a slăbit 10 kg în Republica Dominicană.

Prezentatorul Survivor a mai dezvăluit că în Republica Dominicană a avut timp să stea cu el însuși și să aibă parte de „o călătorie interioară’.

„Cea mai mare bogăție sufletească… Sunt acum în decompresie. Îmi așez lucrurile din viață. Nu am apucat să mă văd încă cu iubita mea. Este la viena și urmează să vină.

Este o întreagă poveste, dar cea mai mare băgăție sufletească este această călătorie interioară, această introspecție.

Am stat cu ochii în tavan, n-am prea citit, m-am concentrat pe documentarea aferentă jocului în sine. În rest, am stat cu mine foarte mult‘, a mai spus Daniel Pavel.

Cine este Daniel Pavel, prezentatorul Survivor 2021

Daniel Pavel de la Survivor România are o experiență de 12 ani în radio și TV, după ce, în urmă cu mai mulți ani, a lucrat ca ofițer în marina comercială.

El a fost prezentatorul Business On Air, de la Radio France International, și a prezentat o emisiune săptămânală la Antena 3. De asemenea, acesta a fost redactor șef la Penny FM. Daniel Pavel de la Survivor a locuit ceva vreme în Viena, alături de iubita sa Marina, de care acum s-a despărțit.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter