Cum se înțelege Neti Sandu cu Andreea Esca, colega ei de la PRO TV: „Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Cum se înțelege Neti Sandu cu Andreea Esca, colega ei de la PRO TV. Dacă nu știi cine este Neti Sandu și nu i-ai urmărit măcar o dată în viață predicțiile astrologice, probabil ești de pe… altă planetă. Cum ea ne-a povestit ce ne așteaptă pe toți în viitorul apropiat, ne-am dorit să aflăm și noi mai multe despre trecutul și prezentul vedetei PRO TV. Și, nu în ultimul rând, să punem capăt odată pentru totdeauna controversei cu Mercur retrograd.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sunteți una dintre figurile emblematice de la PRO TV. De aproape trei decenii, ne înseninați diminețile, aducându-ne cele mai noi vești despre horoscop. Ce părere aveți despre faptul că acum apar din ce în ce mai mulți specialiști în horoscop?

La vremea mea nu erau, nu aveai după ce să înveți, era ceva de pionierat, dar acum foarte mulți au simțit că pot să facă asta și că e ceva ce se cere. Piața o cere. Atunci, dacă le face plăcere și nu le e greu să scrie, pentru că trebuie tot timpul să scrii și să urmărești, e foarte bine. Asta e ceva în progresie, nu poți spune doar că știu asta și o fac la nesfârșit. Făcutul la nesfârșit înseamnă creativitate, e ca un roman-fluviu, pentru că trebuie să scrii încontinuu, să descrii fenomene, să gândești în stilul acela. Dacă se regăsesc în asta, o s-o facă ușor. Este foarte bine.

Cum se înțelege Neti Sandu cu Andreea Esca, colega ei de la PRO TV: „Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii...' / EXCLUSIVCum se înțelege Neti Sandu cu Andreea Esca, colega ei de la PRO TV: „Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii...' / EXCLUSIV

Citește și: Ce ar face Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV, după 26 de ani de muncă:„Dacă mă dau afară…'

Citește și: Cum arată Neti Sandu în fustă mini, la 63 de ani.Astroloaga de la Pro TV are picioare de manechin!

Citește și: Ce spune Toni Grecu despre rolul lui Jojo din serialul Clanul:”Ce face ea acum nu m-a surprins deloc”

Citește și: Cu ce se ocupă Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu:”Prin intermediul Andei am ajuns să lucrez la…”

Cum se înțelege Neti Sandu cu Andreea Esca, colega ei de la PRO TV

V-au ajutat astrele vreodată, în mod semificativ? De exemplu să aveți o reușită sau să evitați un necaz…

Nu. Bine, nu mi-am programat un implant dentar dacă era Mercur retrograd. Prietenei mele i-am spus că eu nu mi l-aș pune acum, că e riscul să-l mai pună o dată. După o săptămână i s-a rupt pivotul. Atunci, i-am spus stomatologului să amânăm din cauza asta, iar ea, sigur, a fost de acord.

Ce relație aveți cu celebritatea? V-ați simțit vreodată luată de val?

Nu, nu m-am simțit, pentru că eu nu am crezut că voi rămâne în lumea asta. Atunci tot timpul eram cu un picior în partea cealaltă, crezând că acum, acum renunț. După aceea, lucrurile au mers de la sine, dar nu a fost ușor. Toată lumea vrea o bucățică din tine, și tu ești în direct încontinuu. Chiar dacă mergi la piață, plătești facturi, orice, cineva trebuie să aibă o remarcă la adresa ta. Nu mai poți să fii cum vrei tu, trebuie să te eticheteze cineva imediat.

Ce relație are Neti Sandu cu Florin Busuioc

Echipa PRO TV v-a devenit, în timp, o adevărată familie. Pare că sunteți foarte atașată de toți colegii de breaslă. Ce relație aveți cu Andreea Esca în spatele luminii reflectoarelor? Cred că oamenii sunt curioși să afle… Dar cu Florin Busuioc cum vă înțelegeți? Vă întreb pentru că sunteți colegi de foarte mulți ani…

Andreea e neschimbată, e constantă în felul ei de a se purta cu oamenii, ceea ce mi se pare o extra calitate. Suntem la ore diferite, ne întâlnim doar pe la evenimente, dar e ca și cum nu ne-am văzut de ieri. Asta e marea ei calitate. Busu e mai absent așa la tot ce se întâmplă în jur, dar aude tot, știe tot, e un suport mental, emoțional constant și necesar în lumea asta, unde suntem foarte multe fete. Și el are o imparțialitate. Fiecare îl apreciază pe celălalt.

Sunt curioasă cum e atmosfera în culise, la PRO TV. Sunteți mereu întrebată de horoscop, Mercur retrograd, Luna Nouă, lucruri de genul ăsta?

Da, sunt certată chiar, uneori. (râde) Lumea mă are la îndemână, și atunci mă întreabă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Răzvan Lupică (PRO TV)

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter