Idei de cadouri pentru cea mai bună prietenă în funcție de personalitatea ei

Publicat pe

Alegerea cadoului perfect pentru o persoană dragă îți poate da bătăi de cap pentru că scopul principal este cel de a oferi un lucru util care să creeze totodată o bucurie reală și memorabilă persoanei care îl primește. Deși pentru o prietenă apropiată alegerea cadoului poate părea la început destul de facilă, dacă îți dorești să cumperi un cadou cu adevărat memorabil, ține cont de sfaturile de mai jos și astfel te asiguri că nu vei da greș.

Cadoul potrivit pentru o personalitate analitică

Femeile cu personalități analitice tind să fie strategice, creative și mereu au câte o soluție pentru fiecare problemă. Dacă ești norocoasa prietenă a unei femei cu personalitate analitică, știi că ai lângă tine o persoană gânditoare și isteață care nu poate rezista unei provocări intelectuale. Femeile cu o astfel de personalitate sunt puternice și știu exact ceea ce își doresc, motiv pentru care un cadou care le reprezintă este unul care exprimă putere și senzualitate în același timp. Un brand potrivit pentru un astfel de cadou este Tom Ford. Fie că optezi pentru un parfum, un ruj roșu aprins sau chiar un fard de pleoape, o vei impresiona cu siguranță prin alegerea acestui brand. De asemenea, dacă prietena ta este o persoană care iubește produsele de calitate și are grijă ca tenul său să arate mereu impecabil, poți opta pentru un fond de ten de la același brand care conține și factor de protecție solară.

Cadoul potrivit pentru o personalitate diplomatică

Femeile cu personalitate diplomatică sunt în general tăcute și mistice, dar în același timp sunt niște idealiste neobosite care găsesc întotdeauna un motiv să zâmbească. Persoane poetice, bune și altruiste, aceste femei sunt întotdeauna dornice să susțină o cauză bună, fiind totodată și niște lideri carismatici, capabili să își fascineze ascultătorii.

Dacă prietena căreia vrei să îi oferi un cadou se încadrează în această categorie, atunci cadoul potrivit pentru ea este unul care nu iese foarte mult în evidență, dar care își face simțită prezența în mod subtil. Un astfel de cadou poate fi un parfum cu un miros light, care conține note de trandafir, iasomie și bujor alb. Astfel de parfumuri se găsesc la brand-uri precum Tom Ford, Gucci sau Cavalli. 

Alte idei de cadouri pentru o astfel de personalitate sunt reprezentate de cărți motivaționale, bilete la teatru sau o ieșire la muzeu.

Cadoul potrivit pentru o personalitate aventurieră

Dacă prietena ta este un spirit aventurier, întotdeauna pregătită să exploreze și să încerce lucruri noi, ar trebui să te orientezi spre un cadou practic și de efect. Fiind persoane inteligente, energice și perceptive, femeile aventuriere trăiesc la limită, iar viața nu este deloc plictisitoare atunci când ești lângă ele.

Fiind mereu active, un cadou potrivit pentru o astfel de femeie ar putea fi o ieșire pe o pistă de karting sau diferite activități noi pe care nu le-ați mai făcut împreună. 

Fiind o femeie energică și activă, femeia cu personalitate aventurieră evită de obicei machiajul puternic, scos în evidență și preferă unul cât mai natural. În acest caz, pentru prietena ta energică și aventurieră poți alege un cadou practic precum fondul de ten Traceless Foundation Stick de la Tom Ford care, având doar 15 grame și o dimensiune redusă, se poate aplica foarte ușor și rapid pe ten, oferindu-i un aspect impecabil în câteva secunde. Ușor, mat și versatil, un astfel de fond de ten în formă de baton se aplică foarte ușor pe ten, oferind o acoperire de la medie la totală, întotdeauna naturală și de nedetectat.

Indiferent de eveniment sau de motivul pentru care vrei să îi oferi prietenei tale cele mai bune un cadou, pe lângă nevoile și dorințele ei, este important să ții cont și de caracteristicile personalității ei. Fiindu-i alături o perioadă lungă de timp, cu siguranță cunoști lucrurile care o caracterizează și astfel poți să îi oferi un cadou practic și memorabil care să îi amintească din nou cât de mult înseamnă prietenia voastră pentru tine.

Sursa foto: shutterstock

(P) Material publicitar realizat împreună cu Douglas

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter