Dani Oțil, după ce s-a spus că soacra sa are 3.000 de euro salariu, la restaurantul lui: „Noi practicăm și...”

Publicat pe

Dani Oțil a reacționat în direct, la TV, după ce s-a spus soacra sa are 3.000 de euro salariu la restaurantul lui. Speculațiile au început să apară în spațiul public, după ce, recent, prezentatorul de la Antena 1 a anunțat că a angajat-o pe mama Gabrielei Prisăcariu la localul său. Acum, omul de televiziune a hotărât să spună cum stau, de fapt, lucrurile, sătul de acele zvonuri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil a reacționat în public, după ce s-a spus că soacra sa are 3.000 de euro salariu la restaurantul lui. Omul de televiziune a făcut câteva precizări despre acest subiect în cadrul emisiunii „’Neatza cu Răzvan și Dani', de pe Antena 1. Colegul lui Răzvan Simion a susținut că la el la local și prietenii plătesc și că nu e nimic gratis.

Dani Oțil, după ce s-a spus că soacra sa are 3.000 de euro salariu, la restaurantul lui: „Noi practicăm și...'Dani Oțil, după ce s-a spus că soacra sa are 3.000 de euro salariu, la restaurantul lui: „Noi practicăm și...'

Dani Oțil are o soacră de nota 10. Prezentatorul de la Antena 1 și mama Gabrielei Prisăcariu se înțeleg de minune și, mai nou, colaborează în plan profesional. În urmă cu ceva vreme, acesta a anunțat că femeia lucrează acum la el la restaurant. În urma dezvăluirii sale, în spațiul public au început să apară mai multe speculații. Potrivit acestora, ea ar primi 3.000 de euro salariu pe lună. Deranjat de aceste zvonuri, colegul lui Răzvan Simion a decis să spună cum stau, de fapt, lucrurile.

Citește și: Ce a spus Dani Oțil despre Mihaela Rădulescu, în direct. Florin Ristei a reacționat:”Te mai ceartă și acum?'

Citește și: Ce îl enerva pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu, când erau împreună:„De câte ori eu povesteam ceva acasă…'

Citește și: Reacția lui Reghe, după ce „cuscra' lui, mama Asianei Peng, l-a atacat dur:„A consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții'

Citește și: Celia a fost infectată cu Omicron, cu o lună înainte să nască. Acum un an a mai avut COVID-19:„Stresul a fost foarte mare'

Cum a reacționat Dani Oțil după ce s-a spus că soacra sa are 3.000 de euro salariu la restaurantul lui

Așadar, după ce Dani Oțil a angajat-o pe soacra sa la restaurantul său, în presă au circulat diverse zvonuri legate de salariul ei. Speculațiile au ajuns în cele din urmă și la urechile prezentatorului, iar acesta nu s-a arătat deloc încântat.

După ce a aflat despre ce se speculează în presă, Dani Oțil a transmis un mesaj public la „’Neatza cu Răzvan și Dani'. Potrivit spuselor sale, cifrele vehiculate nu reprezintă adevărul și sunt doar niște numere „umflate'. Acesta a precizat că la el la local și prietenii lui plătesc și că nimic nu e gratis.

„Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul soacrei mele. Băi… M-a sunat Radu în weekend. Mi-a zis cineva dacă mi-am angajat soacra sau am cumpărat-o să tacă. Noi nu avem. Bine… bucătarul are. (…) Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite, ca să zic așa.

(…) La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta', a spus Dani Oțil în emisiune.

În spirit de glumă, și Florin Ristei a avut o reacție referitoare la zvonurile apărute recent: „La banii ăștia m-aș angaja și eu la tine, ca să-i plătesc pe ăia de la mine'.

Cu ce se ocupă soacra lui Dani Oțil

Dani Oțil a anunțat că a angajat-o pe soacra lui la el la restaurant în direct, în timpul emisiunii „’Neatza cu Răzvan și Dani'. El spunea atunci, în glumă, că mama Gabrielei Prisăcariu e acum „aproape șefa lui'.

„Ideea e că eu am angajat-o pe soacră-mea (la restaurant, n. red.), e aproape șefa mea!', a spus Dani Oțil, de curând, conform fanatik.ro.

Aceeași sursă mai informează că soacra lui Dani Oțil, angajată la restaurantul lui, are mai multe responsabilități. Ea ar fi cea care s-ar ocupa de stocurile de materie primă. Tot ea ar verifica marfa ce e adusă la restaurant, dar și facturile și curățenia.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter