Cine este eliminat la Survivor. Daniel Pavel descalifică un concurent: "Se termină acum și aici"

Publicat pe

Cine este eliminat la Survivor. Daniel Pavel l-a descalificat, după ce s-a luat bătaie cu un alt concurent. Tensiunea atinge cote maxime în cea de-a treia ediție de la Survivor. Concurenții își aruncă cuvinte dure, iar din promo putem observa că Blaze de la Războinici izbucnește. Ce se va întâmpla în ediția de marți, 18 ianuarie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Eliminare la Survivor România. În cea de-a treia ediție de la Survivor România, tensiunea atinge cote maxime. Faimoșii și Războinicii ajung la bătaie, chiar în timpul jocului de recompensă.

Cine este eliminat la Survivor. Daniel Pavel descalifică un concurent: "Se termină acum și aici"Cine este eliminat la Survivor. Daniel Pavel descalifică un concurent: "Se termină acum și aici"

În promo se poate observa și faptul că Daniel Pavel anunță descalificarea unui concurent. Iată ce se mai întâmplă în ediția de marți, 18 ianuarie.

Citește și: Cu ce frici merge Otilia Bilionera la Survivor 2022:’Sper să nu ne prindă vreun…’

Citește și: E oficial! Survivor se va difuza la PRO TV și va fi prezentat de Daniel Pavel

Citește și: Cine este și cum arată sora lui Connect-R.Este implicată în afacerile artistului

Citește și: Cum a reușit Ruby să câștige bani în pandemie, deși n-a avut concerte:„E o sumă frumușică!’

Cine este eliminat la Survivor. Daniel Pavel anunță descalificarea unui concurent

Nici bine nu a început competiția Survivor România, că deja concurenții au parte de primele scandaluri. Mai exact, din promo-ul postat pe pagina oficială de Youtube Survivor, putem observa faptul că mai mulți concurenți vor porni un ceartă, chiar în timpul jocului pentru recompensă.

În imagini se poate vedea faptul că Blaze de la Războinici izbucnește și sare la bătaie. Cătălin Zmărăndescu, TJ Miles, Roxana Ciuhulescu, dar și Andreea Tonciu au și ei un cuvânt de spus în această ceartă.

Totuși, după acest scandal, Daniel Pavel anunță descalificarea unui concurent.

Pentru el, Survivor România se termină acum și aici, pe acest nisip fierbinte dominican.', anunță Daniel Pavel la Pro TV.

Totodată, Otilia Bilionera începe să plângă, după ce Cătălin Zmărăndescu țipă la ea și îi spune să se implice mai mult.

Trage de tine! Trage de tine, ți-am zis!', îi spune Cătălin Zmărăndescu Otiliei. Dar nu țipa, că nu-mi place să țipi!', îi răspunde cântăreața.

Ceartă la Survivor România

Prima ceartă de la Survivor România a avut deja loc între Roxana Ciuhulescu și colegul ei de echipă, Zmărăndescu. Fostul luptător MMA nu s-a putut abține și i-a spus în față ce crede despre ea.

‘Ești îmbârligătoare, este foarte urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură ca să nu dau din mâini’, a spus Cătălin Zmărăndescu la ‘Survivor România 2022’.

Totodată, Faimoasa recunoaște că acest conflict are avea origini mai vechi.

‘Nu sunt eu îmbârligătoare, Cătăline, tu ești. E foarte urâtă afirmația ta. Nu am venit aici să mă cert cu nimeni, dar mă deranjează când îl toacă pe unu pe la spate. Asta mi se pare o bârfă, mi se pare degradant, mai ales pentru un bărbat.

Nu mi se pare deloc ok, este o chestie pe care eu o urăsc.Este vorba despre faptul că nu suntem o familie și nu avem cum să fim una. Alții au ales să tacă, eu am ales să nu tac. El are un cui împotriva mea, l-am incomodat și probabil că o să-l incomodez mai departe. E vorba de respect, de bun simț, dacă nu avem aceste lucruri înseamnă că nu suntem oameni’, a fost răspunsul Roxanei Ciuhulescu.

sursă foto- Captură Video

 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă