Idei de ținute cu geaca de piele bărbați- top 4 combinații deosebite

Publicat pe

Celebra geacă de piele bărbați are o putere cu adevărat magică. Este posibil să o porți atât la ținutele mai casual din viața de zi cu zi, cât și la cele mai elegante sau mai sofisticate. Moda trece, stilul evoluează, dar geaca de piele va fi mereu acolo pentru cele mai șic sau mai trendy ținute.

Geaca de piele pentru viața de zi cu zi

Purtate alături de o pereche de blugi în nuanțe închise, de o cămașă simplă uni, dar și de bascheți, cele mai frumoase modele de geci de piele pe care le vei găsi la magazinul Bolf sunt cele mai potrivite pentru un look mai casual. 

Geaca de piele pentru cel mai frumos look de seară

Pentru a purta geaca de piele bărbați la cel mai frumos look de seară, trebuie doar să o porți alături de o pereche de pantaloni chino, de pantofi din piele și de o cămașă uni. Dacă mergi la restaurant, alege nuanțe mai închise și mai discrete. Dacă vrei să ieși cu prietenii, alege să porți geaca de piele la o cămașă cu guler mao sau cu o cămașă mai colorată. 

Geaca de piele pentru a-ți accentua virilitatea

Nimic nu se compară cu geaca de piele atunci când vrei să obții cel mai frumos look viril, de adevărat macho. Alege o pereche de blugi prespălați, deșirați chiar, pe care să îi porți la un maiou alb. Poartă sneakerși în picioare pentru un efect garantat.

Geaca de piele pentru cel mai frumos look rock nonșalant

Alege o pereche de blugi slim sau skinny pe care să îi porți la o geacă de piele neagră. Fermoarele asimetrice te vor ajuta să ai un look mai de motociclist. În acest caz, un tricou alb este mai mult decât de ajuns pentru a pune cel mai bine în valoare ținuta.

În orice caz, geaca de piele este clasică în ceea ce privește un look rock, fiind o geacă de bad boy prin excelență. Ai nevoie doar de un tricou în nuanțe de negru, de roșu, de gri sau de alb și de o pereche de blugi negri și doar de o pereche de cizme. O ținută foarte simplă, dar extrem de reușită cu ajutorul unei geci de piele.

Dar, geaca de piele se poate purta și la un look sportswear. Poți alege și în acest caz să porți o geacă de piele cu fermoare de la magazinul Bolf alături de un tricou alb și de bascheți, dar și de o cămașă și cravată, de ce nu.

Geaca de piele este cea mai bună idee pentru a contrabalansa un look mai clasic și mai elegant. Se poate purta astfel, alături de o pereche de pantaloni de costum, de o cămașă și cravată. Sneakerșii vor completa de minune ținuta.

Ține minte însă un lucru- atunci când alegi o geacă de piele, nu trebuie să alegi doar nuanța clasică de negru. Nuanța de maro este mai ușor de purtat cu o pereche de blugi sau o pereche de pantaloni chino bordo. Gecile în nuanțe de roșu sau de albastru vor pune cel mai bine în valoare blugii gri.

În final trebuie să ţinem minte că geaca de piele este iconică. Te ajută să crezi ţinute urbane geniale, dar şi outfituri cu accente nonconformiste, poate fi purtată cu lejeritate la combinaţiile semi formale şi este piesa care îţi permite să te exprimi în stilul casual. Geaca de piele este expresivă, dinamică, atemporală şi şi-a câştigat un binemeritat loc în orice garderobă urbană. Deci este alegerea numărului a domnilor care pun preţ pe confort şi aspect. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter