De ce a fost absentă Vlăduța Lupău de pe rețelele de socializare: „Credeți-mă...”

Publicat pe

Vlăduța Lupău, absentă de pe rețelele de socializare. Cântăreața este una dintre cele mai active vedete din showbiz-ul românesc pe rețelele de socializare. Dar, spre surprinderea fanilor, cântăreața de muzică populară a dispărut complet din mediul online, fapt care i-a îngrijorat foarte tare pe cei care îi urmăresc fiecare pas.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău, absentă de pe rețelele de socializare. Obișnuiți cu postările zilnice, fanii Vlăduței Lupău au asaltat-o cu mesaje în particular, speriați, pentru că nu dăduse nicio declarație care să explice cumva de ce nu mai postează.

De ce a fost absentă Vlăduța Lupău de pe rețelele de socializare: „Credeți-mă...'De ce a fost absentă Vlăduța Lupău de pe rețelele de socializare: „Credeți-mă...'

Vlăduța Lupău, absentă de pe rețelele de socializare. Dar, după mai multe zile, ea a devenit din nou activă și i-a asigurat pe internauți că este bine, este sănătoasă, doar că a avut nevoie de o pauză de la Internet.

Vlăduța Lupău, absentă de pe rețelele de socializare. Care este motivul

Vlăduța Lupău, absentă de pe rețelele de socializare. Vedeta le-a povestit admiratorilor din mediul online, că s-a simțit foarte bine decontectată de la tehnologie și recomandă tuturor să încerce această experiență.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați dat mesaje zilnic să mă întrebați ce se întâmplă, de ce nu postez, că vă era dor de mine. Această pauză mi-a prins foarte, foarte bine și o recomand din inimă, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Citește și: Cum a renovat Vlăduța Lupău apartamentul în care a copilărit: „Sunt fericită că a ieșit atât de frumos’

Citește și: Cine este Vlăduța Lupău. Artista e măritată cu un fotbalist

Citește și: Un bebeluș de 13 zile din Iași a fost infectat cu COVID-19

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cunuie. Iată dovada

Ce sfaturi le dă Vlăduța fanilor

Vlăduța Lupău, absentă de pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, artista i-a sfătuit pe toți cei care o admiră să facă același lucru, deoarece este benefic, mai ales în ziua de astăzi, când viața noastră este legată de social media, ceea ce poate duce la oboseală psihică.

Măcar o zi, sau 48 de ore, să încercați să nu faceți nimic pe online, să nu postați, să nu puneți măcar un story. Dacă eu am reușit atâtea zile, credeți-mă, se poate', i-a sfătuit pe fani Vlăduța.

Artista cântă de la o vârstă fragedă

Vlăduța Lupău, absentă de pe rețelele de socializare. Vlăduța Lupău cântă de la vârsta de patru ani şi acum, la 28 de ani, videoclipurile ei adună milioane de vizualizări.

Piesele sale au devenit foarte cunoscute publicului, iar de fiecare dată, Vlăduța își face apariția la evenimente îmbrăcată în port tradițional, cu opinci. 

„Împrejurările care m-au făcut să aleg acest fain drum au fost date de soartă. De ce zic asta?!

Pentru că părinții mei lucrau de zori şi de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orașul meu natal, Şimleu Silvaniei; ca să petrec timpul cu copii făcând diferite activități.

Acolo, spre marele meu noroc , am „bătut’ la o uşă unde scria „Folclor’. Păşind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi „Vlăduța Lupău’.

Am întâlnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce azi însemn ca artist', declara artista.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă