Tatăl Simonei Halep, cu o zi înainte de nunta fiicei: „Am emoții uriașe”. Cine vor fi nașii

Publicat pe

Tatăl Simonei Halep este copleșit de emoții cu o zi înainte de nunta tenismenei. Stere Halep a dezvăluit câteva „detalii de culise' despre căsătoria civilă a fiicei lui cu Toni Iuhurc. A spus ce nași vor avea, dar și ce părere are despre aceștia. Iată unde va avea loc, cu exactitate, cuninia civilă și cine-i va fi alături sportivei în ziua cea mare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tatăl Simonei Halep își va vedea în curând visul împlinit. În mai puțin de 24 de ore, fiica lui se va căsători cu alesul inimii sale, Toni Iuruc. Evenimentul de mâine, 15 septembrie, este unul așteptat de toată lumea, atât de fani, cât și de apropiați. Stere Halep a dezvăluit ce nași vor avea viitorii însurăței, dar și cum se înțelege cu aceștia.

Tatăl Simonei Halep, cu o zi înainte de nunta fiicei: „Am emoții uriașe'. Cine vor fi nașiiTatăl Simonei Halep, cu o zi înainte de nunta fiicei: „Am emoții uriașe'. Cine vor fi nașii

Mâine, pe 15 septembrie, Simona Halep se va mărita cu partenerul ei, Toni Iuruc. Nu doar viitorii însurăței sunt copleșiți de emoții, cât și rudele lor. Tatăl tenismenei verifică în permanență ca toate detaliile să fie puse la punct, pentru ca evenimentul să iasă perfect.

Citește și: Cum arată Simona Halep în costum de baie.După logodnă, s-a răcorit la piscină

Citește și: Ce reguli au impus Simona Halep și Toni Iuruc pentru invitații de la nunta lor.La ce tradiție au renunțat

Citește și: Ce simptome de COVID-19 are Shurubel de la Vorbește Lumea:„Am mâncat o ceapă întreagă…'

Citește și: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au despărțit:„În urma unor ieșiri…'

Tatăl Simonei Halep, cu o zi înainte de nunta tenismenei

Tatăl Simonei Halep a recunoscut că are mari emoții. Este fericit că frumoasa lui fiică se căsătorește și că și-a găsit jumătatea. Mâine, el și restul apropiaților, le vor fi alături în cea mai importantă zi.

„Da, am emoții uriașe. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește…', a spus tatăl Simonei Halep pentru fanatik.ro.

Stere Halep a precizat că nu va fi o nuntă, propriu zis, ci doar cununia civilă. La petrecere vor fi prezente atât rudele, cât și apropiații tenismenei, dornici de distracție.

„Nu va fi o nuntă, propriu zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații', a continuat Stere Halep.

Cine vor fi nașii

Printre altele, tatăl Simonei Halep a dezvăluit și cine vor fi nașii sportivei. Este foarte încântat de Dani Caramihai, l-a cunoscut și spune despre el că este un „om extraordinar'.

„I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om… Extraordinar. Vor fi alături de noi, mâine, evident', a adăugat el.

Iar dacă vă întrebați unde va avea loc cununia civilă, evenimentul se va ține la Constanța, la Primărie. După ce vor spune cel mai sincer „DA' din viețile lor, însurățeii vor merge la petrecere.

„Vor face cununia civilă la Primărie, la Casa de Căsătorii. Apoi mergem la petrecere, așa cum a fost organizat evenimentul', a conchis acesta.

Conform sursei menționate anterior, Simona Halep își va păstra și numele de fată și după ce se va căsători cu Toni Iuruc. Petrecerea de după cununia civilă se va ține la malul mării, într-un club luxos din Mamaia, al cărui patron este Dani Caramihai.

Ilie Năstase i-a dat de gol pe Simona Halep și Toni Iuruc

Vă amintim că Ilie Năstase i-a dat de gol pe Simona Halep și Toni Iuruc, în ceea ce privește data evenimentului. În cadrul unui interviu, fostul sportiv a fost întrebat ce va face de ziua soției sale, pe data de 15 septembrie. Fără să realizeze, el a divulgat un mare secret. Acesta a recunoscut că la acea dată a fost invitat la cununie de către Simona Halep.

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo’, a declarat Ilie Năstase la „Teo Show’, potrivit click.ro.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter