INNA și glo™ Hyper+ ne aduc patru povești virtuale fantastice și imersive în pragul Sărbătorilor

Publicat pe

Imaginația umană este un tărâm vast, fără limite, din care se nasc constant noi povești. INNA și glo™ Hyper+ ne arată, în prag de Sărbători, cât de departe pot merge aceste povești.

Creativitatea fără limite este una dintre cele mai prețioase comori pe care le deține creierul uman, iar glo™ Hyper+ o celebrează în toată splendoarea ei în cea mai nouă campanie, a cărei inimă creativă este artista INNA. Această colaborare prezintă patru universuri fabuloase, pline de spectacol și inedite, în care poți trăi o multitudine de senzații diferite.

glo™ a lucrat în repetate rânduri alături de artiști români, promovând atât limbajele artistice ale acestora, cât și inovația din spatele glo™, cel mai inovator dispozitiv al BAT, care încălzește, nu arde tutunul. 

Creativitatea și tehnologia nu au arătat nicicând mai bine împreună

Cel mai nou proiect marca glo™ poartă numele de „INNA: Hyper Worlds' și îmbină arta vizuală cu tehnologia într-un mod inedit, pentru o experiență senzorială desprinsă de tipare. În scurtmetrajul creat de Bogdan Moldoveanu aka Hypno, INNA pătrunde în patru universuri fantastice, în care decorurile fastuoase cuceresc imaginația și conferă o notă aparte experienței vizuale.

„Am vrut să fac un film interactiv pe care să vrei să-l revezi, pentru a găsi cât mai multe detalii și elemente pe care nu le-ai descoperit la prima interacțiune', a explicat Hypno. „Și nici la a cincea'.

Călătoria din scurtmetraj pornește cu INNA în lumea ei obișnuită, o lume perfect albă, fără tușe de culoare sau farmec. Artista descoperă însă o cutie cu patru portaluri care, prin luminile lor circulare, o pot ghida către universuri noi, nebănuite. Și, pentru că experiența este una pe deplin imersivă, poți chiar tu să alegi în ce univers să călătorești alături de INNA.

Patru dispozitive elegante, patru universuri SF

INNA este ghidată în miezul universurilor conectate la device-urile glo™: auriu, albastru, negru și alb. Butonul glo™ Hyper+ este cel care declanșează acțiunile care o transportă pe artistă în Hyper Worlds

Există patru opțiuni: The Wanderer (pentru sufletele curioase, care încearcă să își descopere menirea), The Creator (pentru mințile guvernate de creativitate pură), The Power Warrior (pentru personalitățile puternice, care știu ce își doresc de la viață), The Infinite Dreamer (pentru inimile care înțeleg importanța actului de a visa). 

Fiecare univers este plin de elemente artistice unice, care te vor face să vrei să le experimentezi din nou și din nou și din nou, pentru că de fiecare dată vei descoperi altceva. În plus, coloana sonoră a scurtmetrajului este una originală, dezvoltată de Global Records și menită să încoroneze experiența celor patru universuri fictive.

Întreaga călătorie interactivă poate fi descoperită pe site-ul https://glo.ro/pages/hyperworlds/.

(18+) glo™️ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter