Horoscop 24 decembrie 2021. Probleme în cuplu pentru trei zodii

Publicat pe

Horoscop 24 decembrie 2021. Se anunță o zi plină de provocări pentru majoritatea zodiilor. Unora le va fi pusă răbdarea la încercare, iar trei dintre ele riscă să aibă probleme în cuplu. Unii nativi vor trage lozul cel mare pe plan profesional sau financiar. Tu în ce situație te încadrezi? Iată cum vor sta zodiile pe 24 decembrie 2021!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 24 decembrie 2021. Berbec

Berbecii vor întâmpina o serie lungă de provocări. Ziua va fi plină de încercări pentru acești nativi, încă de la primele ore. Trebuie să dea dovadă de multă răbdare, chiar dacă e posibil să existe și situații tensionate la locul de muncă. În caz contrar, lucrurile vor degenera rapid, iar starea de spirit le va fi afectată. În a doua parte a zilei își vor regăsi liniștea alături de persoana iubită.

Horoscop 24 decembrie 2021. Taur

Taurii au parte de succes în sfera profesională. E posibil să întâlnească o nouă persoană influentă și să formeze împreună un parteneriat perfect. Decizia pe care o vor lua astăzi va fi crucială pentru ei, de aceea trebuie să se gândească foarte bine. Altfel, ei riscă să dea cu piciorul unei șanse unice. Nici pe plan financiar nu stau rău, pentru că se aleg cu o sumă mare de bani.

Horoscop 24 decembrie 2021. Gemeni

Gemenii riscă să aibă probleme în cuplu, chiar în prag de Sărbători. Spiritul Crăciunul pare că nu ajunge la ei anul acesta. Se vor ivi situații tensionate și unele certuri aprinse, din cauză că nu și-au rezolvat problemele la timp. Ar trebui să se gândească foarte bine dacă își mai doresc o relație sau dacă e mai bine să o ia pe căi separate în viață.

Horoscop 24 decembrie 2021. Rac

Racii sunt mai hotărâți ca oricând să-și spună punctul de vedere. După o lungă perioadă în care s-au abținut, astăzi vor spune lucrurilor pe nume. E posibil ca reacția celorlalți să nu fie tocmai unai plăcută, însă măcar simt că și-au luat o greutate apăsătoare de pe suflet. Spre seară, nativii din zodia Rac se întâlnesc cu un prieten vechi și vor depăna amintiri frumoase împreună.

Horoscop 24 decembrie 2021. Leu

Leii își încep ziua în forță. S-au pregătit din timp pentru o întâlnire importantă, fie că vorbim despre partea personală sau profesională, iar astăzi este ziua cea mare. Din fericire, nu se vor lăsa copleșiți de emoții și vor face o impresie bună. În a doua parte a zilei, aceștia vor avea parte de mult răsfăț. Se vor relaxa acasă, urmărind un film bun alături de familie.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Horoscop 24 decembrie 2021. Fecioară

Fecioarele trebuie să fie mai atenți la cei din jur. Vor bifa o reușită considerabilă în plan profesional, iar asta poate stârni multă invidie în rândul celorlalți. Ar trebui să-și analizeze mai mult prietenii. E posibil să constate că unii dintre ei nu au chiar cele mai bune intenții.

Horoscop 24 decembrie 2021. Balanță

Balanțele vor face schimbări radicale pe plan personal. Vor încheia o relație de ani buni, după ce și-au dat seama că asta îi împiedică să evolueze cum ar trebui. Deși nu le va fi ușor, în timp, își vor da seama că au făcut alegerea corectă. Zâmbetul le va fi readus pe buze de o veste neașteptată. E posibil să se trezească cu o sumă mare de bani în cont, drept răsplată a muncii lor din ultima vreme.

Horoscop 24 decembrie 2021. Scorpion

Scorpion vor avea o zi plină de suișuri și coborâșuri. În plan profesional, aceștia se bucură de atenția superiorilor lor. E posibil să fie promovați și lăudați pentru ideile lor geniale. Situația nu stă însă prea bine când vine vorba de viața amoroasă. Vor întâmpina unele certuri cu partenerii de viață. Cei din urmă s-au simțit neglijați, după ce nativii au pus munca pe primul loc.

Horoscop 24 decembrie 2021. Săgetător

Săgetătorii vor găsi în sfârșit răspunsuri pentru întrebările lor. Astrele arată că va fi un moment decisiv în privința unei relații sau a unui proiect la care au muncit de multă vreme. Spre seară, vor petrece timp prețios în sânul familiei. Vor avea parte de un Crăciun perfect, în armonie.

Horoscop 24 decembrie 2021. Capricorn

La fel ca Scorpionii și Gemenii, și Capricornii vor întâmpina unele probleme în relație. Pot apărea unele situații tensionate din cauza unei comunicări defectuoase. Ar trebui să analizeze foarte bine situația și să vadă fiecare unde a greșit. În plus, trebuie să-și amintească de faptul că nu e greșit ca uneori să mai lase și ei de la ei.

Horoscop 24 decembrie 2021. Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi agitată. Plănuiesc ca de Crăciun să plece într-o mini-vacanță alături de persoana iubită sau de niște prieteni. Încă nu au terminat de făcut cumpărăturile, iar între timp se mai ivesc și noi sarcini de îndeplinit. Vor răsufla ușurați în a doua parte a zilei, după ce vor reuși să facă toate achizițiile necesare.

Horoscop 24 decembrie 2021. Pești

Peștii vor primi o invitație de nerefuzat. E posibil să-și facă noi prieteni cu care să colaboreze pe plan profesional sau să întâlnească o persoană ce le va trezi interesul în plan sentimental. Deși nu sunt în general foarte vorbăreți, comunicarea le va aduce multe beneficii.

Sursă foto: Pixabay

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter