La ce ar trebui să fii atent când cumperi un scaun de masă pentru bebeluși?

Publicat pe .

În zilele noastre, este greu de imaginat că poți avea grijă de un copil fără sprijinul unor accesorii adecvate. Unul dintre ele este scaunul de masă, care facilitează servirea meselor. Bebelușul stă în scaun, iar tu poți să-l hrănești cu ușurință. După ce devin independeți, mesele se transformă în și mai multă plăcere și comoditate atât pentru mămici, cât și pentru bebeluși. Cu toate acestea, întrebarea rămâne – la ce să acorzi atenție atunci când cumperi un scaun de masă pentru bebeluși?

Nevoile familiei contează.

Piața oferă diverse soluții atunci când vine vorba de scaunele pentru hrănirea copiilor, așa că atunci când îl cauți pe cel perfect pentru tine, merită să ții cont de nevoile tale și ale copilului tău. Verifică dacă produsul a fost echipat cu soluții practice și funcționale și, mai ales, verifică dacă asigură siguranță maximă. Scaunele de masă care corespund acestor cerințe, renumite la nivel național și internațional, sunt cele oferite de Skiddou. Create din cele mai bune materiale, sigure pentru bebeluși, scaunele de masă Skiddou  asigură confort atunci când cei mici iau masa și se potrivesc în aproape orice interior. Dacă vrei să te bucuri de fiecare moment, merită să iei în considerare brandul Skiddou.

Alege cel mai potrivit scaun de masă.

Mobilierul care facilitează hrănirea unui copil este disponibil începând de la 100 de lei. Cu toate acestea, nu garantează o serie de funcții care să faciliteze primele încercări de a mânca singur sau să introducă metoda BLW (Baby Led Weaning). De aceea, scaunele de masă care se pot adapta pe măsură ce copilul crește sunt cu siguranță mai potrivite. Găsești o mulțime de astfel de modele pe site-ul drool.ro, inclusiv de la brandul Skiddou.

Dimensiunea scaunului de masă este de mare importanță.

  În multe dintre casele din România, familiile nu au la dispoziție un spațiu mare. Prin urmare, produsul ar trebui să fie compact și, de asemenea, să asigure posibilitatea de pliere ușoară pentru a-l putea depozita într-un loc retras atunci când este nevoie. De asemenea, merită să nu uiți de nevoile tale parentale – la urma urmei, tu ești cel care îl vei hrăni pe copil, îl vei pune pe scaun și îl vei ajuta.

Sunt o mulțime de modele, ce să aleg? Pe cele transformabile, desigur!

Copilul este în continuă creștere, așa că scaunul de masă ar trebui să fie suficient de mare pentru a servi cel puțin primii câțiva ani. Produsele care pot fi transformate într-un scaun jos – precum sunt cele de la Skiddou – pot fi folosite până la vârsta de 5 ani și chiar mai mult, deci nu va trebui să îl schimbi pe parcurs și nici să cheltui o avere. 

Dacă vrei ca cel mic să se simtă confortabil, fii atent la prezența funcțiilor de reglare! 

Când vine vorba de confortul copilului, scaunele de masă care garantează posibilitatea de a regla poziția spătarului, a suportului pentru picioare și a înălțimii scaunului sunt perfecte.  Acest lucru te va ajuta să reglezi înălțimea scaunului la masa pe care o ai acasă. 

Scaunul de masă ideal trebuie să poată fi curățat cu ușurință.

Toate materialele folosite pentru a acoperi suprafața șezutului, a tăviței și a spătarului montate în scaunele de masă trebuie să faciliteze curățarea după masă. Vei face acest lucru de mai multe ori pe zi, așa că nu ar trebui să dureze mult. Soluțiile cu piele ecologică moale, confortabilă și impermeabilă, care pot fi regăsite la scaunele de masă Skiddou, de exemplu, funcționează de minune. Pielea ecologică este un material din care resturile de alimente pot fi îndepărtate cu ușurință fără a fi nevoie de spălare.

O masă potrivită pentru sănătatea copilului

Tăvițele ideale, apreciate de toată lumea, sunt cele late, mari, dotate cu un loc dedicat pentru o cană, precum și cu margini înalte care împiedică căderea alimentelor. Partea superioară a fiecărui scaun înalt trebuie acoperită cu un material sigur și adecvat pentru contactul cu alimentele. Datorită scaunelor de masă Skiddou, copilul poate încerca și testa orice aliment, iar părinții pot sta fără teamă. Nimic nu va amenința copilul în curs de dezvoltare.

Stabilitate și siguranță – elementele de bază!

O structură stabilă este una al cărei cadru este realizat din materiale solide. Merită ca scaunul de masă să fie și ușor, ceea ce îți va permite să-l muți cu ușurință atunci când este nevoie. Roțile practice, care au fost instalate, de exemplu, în scaunele de masă Skiddou, se vor dovedi a fi un mare sprijin în acest caz.  

Suporturile pentru picioare sunt responsabile de siguranța și sănătatea articulațiilor copiilor, precum și de confortul lor. De obicei, au capacitatea de a regla înălțimea celor mici.

Un avantaj incontestabil al scaunelor de masă pentru bebeluși este capacitatea de a regla spătarul. 

Datorită acestui lucru, poți ajusta cu ușurință mobilierul la nevoile bebelușului în timpul hrănirii. 

Soluții testate

Produsele pentru copii certificate și testate de laboratoare se bucură de o mai mare încredere în rândul părinților, căci siguranța lor a fost testată și confirmată. În cazul scaunelor de masă pentru bebeluși, cel mai important aspect este respectarea standardului european EN14988: 2017+A1: 2020, cu care se pot lăuda modelele Skiddou. 

Acordând atenție nevoilor proprii și ale copilului, materialelor din care a fost realizat scaunul de masă, precum și dimensiunilor, stabilității și tuturor soluțiilor care facilitează curățarea, cu siguranță vei face alegerea potrivită fără probleme. 

Cauți cel mai potrivit scaun de masă pentru bebeluși? Intră pe drool.ro și alege dintr-o varietate de modele la prețuri accesibile!

Datorită site-ului drool.ro pentru mămici și copii și a selecției sale de scaune de masă, vei găsi cu siguranță modelul de care ai nevoie. Dă o tură pe site și alege-ți preferatul!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton