Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu și vrea să devină mamă din nou: "Niciodată nu poți să spui niciodată"

Publicat pe

Cristina Spătar s-a căsătorit zilele trecute cu Vicențiu Mocanu, după șase ani de la divorțul de Alin Ionescu. Vedeta a preferat să fie discretă în legătură cu viața sa amoroasă, dar nu a reușit să țină acest lucru secret prea mult timp. Acum că și-a refăcut viața alături de afaceristul din Vâlcea, cântăreața a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Vedeta a suferit foarte mult după despărțirea de fostul ei soț, dar acum și-a refăcut viața alături de Vicențiu Mocanu. Cântăreața susține că este foarte fericită și împlinită alături de noul ei soț.

Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu și vrea să devină mamă din nou: "Niciodată nu poți să spui niciodată"Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu și vrea să devină mamă din nou: "Niciodată nu poți să spui niciodată"

În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Spătar dădea marea veste că a fost cerută în căsătorie. Acum, vedeta a anunțat că s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu și se declară o femeie împlinită. Mai mult, cântăreața este fericită pentru că cei doi copii ai săi îl îndrăgesc pe actualul ei partener.

Citește și: Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie în Dubai. Artista a spus „DA”:”Meriți tot ce e mai bun”

Citește și:Cristina Spătar a ascuns până și de nașa Claudia Ghițulescu faptul că se căsătorește:”Nici ea nu se aștepta să se mai mărite așa repede”

Citește și:Paula Seling și fiica ei, Elena, primul pictorial de familie, pe coperta VIVA!:„Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!'

Citește și:Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a fost trecut ca tată al Melissei la naștere. Ce se întâmplă după testul de paternitate:”El a ascuns toată chestia asta.”

Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu

Cristina Spătar s-a căsătorit la 50 de ani. Artista este foarte fericită alături de noul ei partener. În urmă cu câteva săptămâni anunța că a fost cerută în căsătorie de Vicențiu Mocanu, un afacerist din Vâlcea. Acum cântăreața a anunțat că s-a căsătorit cu partenerul ei și este foarte fericită. Vedeta a declarat în emisiunea lui Cristi Brancu că a preferat ca evenimentul să fie unul discret.

A fost foarte drăguț. Stabilisem să facem într-un cerc foarte restrâns totul. Tot timpul mă surprinde, cu orice. Nu știam că atunci se va întâmplă lucrul ăla. Ce pot să zic, noi ne-am dus să discutăm despre business cu tovarășii noștri în Dubai, a organizat el o masă, eu așa am crezut. Mi s-a părut așa, ceva extraordinara.Nu mă așteptam, nici nu știam ce să fac. Prietena noastră, soția unuia dintre băieții cu care eram, a filmat tot momentul și l-a pus pe Instagram. De acolo a găsit presa, noi nu am vrut să facem public.Eu m-am căsătorit pe 10 decembrie. Vorbeam de mult timp despre lucrul asta și în final am făcut pasul., a povestit Cristina Spătar,

Cristina Spătar, despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară

Cristina Spătar este foarte fericită pentru că cei doi copii pe care îi are cu Alin Ionescu sunt încântați de noul partener al vedetei. Artista a mărturisit că nu a spus „DA”  până când nu s-a consultat cu fiul și fiica ei. Întrebată dacă își dorește să devină mamă pentru a treia oară, Cristina a mărturisit că nu are în plan acest lucru, dar nici nu exclude această posibilitate.

Nu știu dacă aș mai putea, dar niciodată nu poți să spui niciodată. Nu știu dacă ar mai avea rost la vârsta asta. Avem trei copii și cred că din momentul ăsta ar trebui să ne ocupăm de educația lor, de binele lor.”, a declarat artista.

Cu se înțeleg copiii Cristinei Spătar cu actualul soț al artistei

Artista a mai spus că unul dintre lucrurile cu care milionarul a cucerit-o a fost faptul că se înțelege foarte bine cu copiii ei. De asemenea, Cristina Spătar susține că Vicențiu Mocanu îi iubește foarte mult copiii, el având la rândul lui un băiat de 11 ani.

Am întâlnit un om extraordinar, un om care iubește copiii, chiar are și un club de fotbal pentru copii. Și el, la rândul lui, are un copil, un băiețel de 11 ani. Eu zic că va fi bine. Copii sunt foarte încântați (n.r. fiul și fiica ei). Când m-a cerut în căsătorie, cu ei m-am consultat și mi-au zis: „Da mami, da, da!”. Mi se pare că totul e mâna lui Dumnezeu. E un foarte bun, foarte generos, altruist, un om foarte curat, ceea ce nu mai există în ziua de azi. Un om foarte cinstit, plin de calități. Foarte multă răbdare a avut să mă cucerească. Nu mai sunt un copil, am o vârstă și chiar am stat foarte mult pe gânduri până să zic acest ‘DA’., a povestit Cristina Spătar.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter