Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a fost trecut ca tată al Melissei la naștere. Ce se întâmplă după testul de paternitate: "El a ascuns toată chestia asta."

Publicat pe

Răsturnare de situație în cazul scandalului în care este implicat logodnicul Adrianei Bahmuțeanu! După ce s-a aflat că Melissa este fiica lui, în urma testului de paternitate, acum a ieșit la iveală și faptul că numele lui George apare pe fișa din spital, completată la nașterea fetei. Tânăra a făcut o serie de declarații pentru Acces Direct și a dezvăluit ce se întâmplă în continuare, după ce s-a demonstrat cu testul de paternitate că logodnicul Adrianei Bahmuțeanu este tatăl ei biologic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Inițial, se știau puține detalii despre viața logodnicului Adrianei Bahmuțeanu. Însă, în ultima vreme, George a fost implicat într-un scandal uriaș. O fată pe nume Melissa a susținut public că el este tatăl ei biologic, dar că refuză să recunoască adevărul. Cu toate că testul de paternitate a arătat că tânăra spune adevărul, bărbatul nu a fost deloc convins de această probă.

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a fost trecut ca tată al Melissei la naștere. Ce se întâmplă după testul de paternitate: "El a ascuns toată chestia asta."Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a fost trecut ca tată al Melissei la naștere. Ce se întâmplă după testul de paternitate: "El a ascuns toată chestia asta."

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, trecut pe fișa din spital

Melissa a făcut noi declarații pentru Acces Direct și i-a dat o nouă lovitură lui George, după ce s-a aflat rezultatul testului de paternitate. Se pare că bărbatul a fost trecut ca tată în fișa din spital, completată atunci când fata s-a născut. Însă, George nu a fost deloc convins de probele apărute până acum și solicită refacerea testului de paternitate în Statele Unite ale Americii.

„Pe data de 20 noiembrie am fost să facem testul la IML Timișoara. A venit luni rezultatul, George a intrat în direct seara la emisiunea de la Capatos și a spus că el dorește să mai facă un test în America. (…) Probabil pentru că nu vrea să își asume (…) Nu sunt de acord să mai fac niciun test', a mărturisit Melissa, fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu, conform Spynews.ro.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre tânăra care susține că este fiica logodnicului ei, George Restivan: „Dacă se va dovedi că este adevărat…”

Citește și: Alina Pușcaș a fost înlocuită la „Te cunosc de undeva”, pentru o ediție. Cine i-a luat locul: „Mă bucur foarte tare că…”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, decizie neașteptată în legătură cu presupusa fiică a logodnicului ei:”Să dea Dumnezeu să avem o familie cât mai mare”

Citește și: Alina Pușcaș a fost înlocuită la „Te cunosc de undeva”, pentru o ediție. Cine i-a luat locul: „Mă bucur foarte tare că…”

Ce spune unchiul Melissei despre George Restivan

Călin, fratele mamei Melissei, susține că este prieten din copilărie cu George. Mai mult decât atât, îl acuză pe logodnicul Adrianei Bahmuțeanu că știa de existența fiicei sale, dar că și-a dorit să ascundă adevărul.

„Eu cu Ghiță ne știm de foarte mult timp. (…) El a ascuns toată chestia asta. (…) El a plecat în Statele Unite când Melissa avea deja un an de zile. Nu era plecat și nu a știut. Nu era perioada de armată, cum zicea el la început', a spus Călin, unchiul Melissei.

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu vrea refacerea testului de paternitate

Cu toate că probele se tot adună și par să fie împotriva lui, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu refuză cu îndârjire să accepte rezultatul testului de paternitate, care a demonstrat că el este tatăl biologic al Melissei.

„Eu doresc și este pe drum un test din America. Am să vreau să-l fac și pe ala din America, ca să am și eu liniștea mea. Eu ca cetățean american, am și dreptul meu … o reconfirmare ca să le pun una lângă alta. (…) E dreptul meu.’, a spus George Restivan, la Xtra Night Show.

Sursă foto: Facebook, arhivă Viva

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter