Jorge și soția lui au mers la psiholog pentru a-și salva căsnicia: "Chiar ne-am despărțit de câteva ori"

Publicat pe

Jorge nu a ascuns că el și soția lui, Ramona, au avut probleme, de-a lungul timpului, ba mai mult, artistul a dezvăluit că au ajuns la psiholog pentru a-și salva căsnicia. Artistul s-a confruntat cu mai multe probleme și recunoaște că a avut nevoie de ajutor specializat pentru a le rezolva. De altfel, cuplul a mers la psiholog atât împreună, cât și separat, iar terapia a funcționat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jorge a mărturisit, fără rezerve, că el și Ramona, soția lui, au mers la psiholog pentru a-și salva căsnicia. Artistul și soția lui au o familie superbă și trei copii, dintre care două fiice provenite din mariaje diferite. Din păcate, cei doi au fost nu o dată la un pas de despărțire, însă ajutorul profesional i-a ajutat să găsească răspunsurile la întrebările care îi măcinau. De altfel, artistul a avut și probleme cu proasta gestinonare a banilor, probleme care l-au adus, în cele din urmă, în fața psihologului.

Jorge și soția lui au mers la psiholog pentru a-și salva căsnicia: "Chiar ne-am despărțit de câteva ori"Jorge și soția lui au mers la psiholog pentru a-și salva căsnicia: "Chiar ne-am despărțit de câteva ori"

Jorge și soția lui au mers la psiholog pentru a-și salva căsnicia

Artistul și soția lui sunt împreună de aproape 10 ani, iar relația lor a fost pusă nu o dată la încercare, cei doi trecând prin mai multe despărțiri de-a lungul timpului. Jorge nu a ascuns nici faptul că i-a fost infidel Ramonei, însă, în cele din urmă, au reușit să treacă împreună peste toate problemele. Au fost însă nevoiți să recurgă la ajutor specializat.

Citește și: Cum au trecut Jorge și soția lui, Ramona, peste infidelitatea în cuplu: „Multe despărțiri și împăcări veneau de la…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are acum Jorge cu fosta soție și cum se înțeleg Alina Laufer și Ramona Prodea:„Rănile au nevoie de timp să se vindece. După atâta timp…’/ EXCLUSIV

Citește și: Modul inedit în care Jorge și-a cerut soția în căsătorie:„Eram în baie, plângând amândoi’! Și iată-i, 10 ani mai târziu! / PICTORIAL DE FAMILIE EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiica lui Jorge.Ce probleme a avut artistul când Karina se mutase în America: „Depresie’

„Nu am fost la un pas de despărțire, noi chiar ne-am despărțit de câteva ori. Am ajuns la consiliere, am ajuns la psiholog și separat și împreună. Da, și e normal să facem asta, chiar și după am mai fost și recent am fost, lucrăm în continuare, amândoi avem psiholog pentru că vrem să devenim mai buni', a mărturisit Jorge pentru Impact.ro.

„Am descoperit la 40 de ani o traumă din copilărie”

Psihlogul l-a ajutat pe Jorge nu doar să-și salveze căsnicia, ci și să depisteze o traumă din copilărie de care uitase, dar care i-a afectat viața. Artistul mai spune însă că niciun psiholog nu te poate ajuta dacă tu nu ești decis să îți rezolvi problemele.

„Îmi doresc să fiu un om mai bun, un tată mai bun, un soț mai bun, un artist mai bun, un antreprenor mai bun și am nevoie de ajutor, pentru că avem resurse interioare și poți să îți iei informații de peste tot, însă e nevoie de exercițiu și să te centrezi, să ai un îndrumător, unde să te duci și să îți găsești forța interioară din nou.

Am descoperit la 40 de ani o traumă din copilărie de care eu uitasem, pur și simplu mi-am adus aminte de lucrul acela, am oprit mașina, îmi venea să vărs. E ceva personal, nu pot să dau detalii despre treaba asta. Mă gândeam: uite, vezi, lucrăm, mergem, facem sesiuni o dată pe lună sau de două ori pe lună, pentru că e nevoie să lași un pic de timp să lucreze.

Dacă faci a la longue e ok, e ok să faci o dată la două săptămâni sau chiar o dată pe lună. Ne-am salvat mariajul datorită nouă, un psiholog poate să te ajute, poate să te asculte, poate să îți pună întrebări ca să îți găsești răspunsurile, dar dacă tu nu vrei, niciun psiholog nu poate te ajute', a dezvăluit el pentru sursa citată.

Artistul a avut o relație defectuoasă cu banii

Jorge a mers la psiholog nu doar pentru a-și salva relația de cuplu, ci și pentru a rezolva relația cu banii. Artistul a mărturisit că ajunsese să cheltuiască tot ce câștiga, indiferent cât de mulți bani ar fi avut, și astfel a avut nevoie de ajutor specializat.

„E frumos să investești în vacanțe, până la urmă urmei cu asta rămânem, cu amintirile, dar vorbesc de chestii nejustificate, care nu își au rostul. Nu știu, de lene nu îmi găteam, comandam, mă duceam la restaurant de trei ori pe zi, nu mâncam acasă, adică niște cheltuieli din astea inutile, nu mă organizam cum trebuie.

E nevoie de un pic de ajutor, dacă nu ai luat decizia sau dacă nu te forțează viața să iei decizia. Adică sunt două feluri prin care poți să te schimbi: dacă iei decizia și ești puternic, accepți în mintea ta și îți iei angajamentul că ai schimbat lucrul acela la tine sau te forțează viața să faci lucrul acela', a mai spus artistul pentru Impact.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter