Libertate totală în comunicații - află despre servicii profesioniste de încărcare a cartelelor

Publicat pe

În ciuda nenumăratelor oferte care asaltează piața telefoniei mobile și a comunicațiilor din țara noastră, cartela telefonică rămâne unul dintre produsele populare și iubite de români. Libertatea totală de mișcare, fără a fi constrâns de un abonament sau contract cu o anumită companie, precum și posibilitatea achiziției online, reprezintă doar unele dintre motivele pentru care românii preferă încă să vorbească la telefon pe cartelă, în locul abonamentelor. 

În plus, pe piață au apărut deja diverși operatori, precum incarca.ro, care îți asigură reîncărcarea cartelei fără nici cel mai mic efort din partea ta.

Să vedem însă avantajele pe care ți le conferă cartela telefonică în locul abonamentului

Așa cum am mai enunțat, primul avantaj rezultă din lipsa oricărui contract între furnizorul serviciilor de telefonie mobilă și beneficiar. Pentru multe persoane, confidențialitatea datelor personale este o chestiune esențială, astfel încât achiziția unei cartele le poate oferi acest lucru fără niciun efort. Nu este nevoie să mergi la un dealer specializat, nici să ceri cine știe ce oferte. Pur și simplu, mergi la o tonetă sau un comerciant obișnuit și achiziționezi o cartelă cu număr, fără niciun fel de formalități. 

În plus, nu trebuie să uităm că pentru încheierea unui abonament trebuie să îndeplinești un set minim de reguli, printre care să dovedești că deții un domiciliu stabil, pentru care trebuie să prezinți facturi recente de utilități sau chiar acte doveditoare ale proprietății. Și, de ce să nu recunoaștem, pentru un tânăr sau o persoană proaspăt sosită în țară, acest lucru poate reprezenta un inconvenient major. 

Un abonament te constrânge să închei un contract pe minim un an sau doi, care te va ține legat de un anume furnizor, chiar dacă la un moment dat ești nemulțumit de acesta sau, din varii motive, dorești să renunți la el. 

Spre deosebire de acesta, servicii precum reincarcare Telekom îți oferă multiple avantaje. Fără acte, fără contracte stufoase și fără constrângeri, acestea îți oferă aproximativ aceleași servicii, la prețuri comparabile sau chiar mai mici. Astăzi, servicii de reîncărcare care au în portofoliu unii dintre cei mai importanți furnizori de telefonie din România îți oferă servicii Telekom de bună calitate. 

Minute naționale nelimitate pentru convorbiri și servicii de mesagerie, alături de pachete de internet avantajoase, fac din reîncărcarea cartelei o opțiune din ce în ce mai accesată. Nu în ultimul rând, site-uri precum incarca.ro pot veni în sprijinul companiilor cu servicii specializate în reîncărcarea simultană a cartelelor pentru întreg personalul, fără niciun efort. Alcătuirea și păstrarea unei baze de date cu numerele de cartele preplătite, încărcarea simultană a cartelelor și disponibilitatea serviciilor 24 din 24 de ore fac din acest gen de servicii o opțiune mai mult decât avantajoasă pentru firme. În plus, rapiditatea cu care se efectuează reîncărcarea odată cu plasarea comenzii, precum și păstrarea unui istoric al tuturor comenzilor plasate pot conduce la optimizări ale costurilor și obținerea unor beneficii imediate. 

Totul, fără costuri suplimentare pentru tine, odată ce ai accesat incarca.ro.  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter