Cum și-a revenit Alexandra Stan după divorțul de Emanuel Necatu: „Sunt foarte bine”

Publicat pe

Alexandra Stan, din nou fericită după divorțul de Emanuel Necatu. Artista a lansat, recent, un album care i-a adus zâmbetul pe buze, mai ales că aștepta de mult timp să împărtășească cu fanii cele mai noi piese ale ei. Dacă în plan personal, totul e liniștit acum, viața profesională a vedetei este plină de proiecte de succes.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan este, de departe, unul dintre cei mai apreciați artiști pe plan internațional. Recent, ea și-a lansat noul album „Rainbow', ocazie cu care și-a surprins fanii datorită schimbărilor de look. Artista și-a lăsat la vedere picioarele și posteriorul, într-un live, îmbrăcând diferite ținute care i-au scos în evidență trupul bine lucrat. După divorțul de Emanuel Necatu, vedeta și-a regăsit liniștea și afișează mereu un zâmbet.

Cum și-a revenit Alexandra Stan după divorțul de Emanuel Necatu: „Sunt foarte bine'Cum și-a revenit Alexandra Stan după divorțul de Emanuel Necatu: „Sunt foarte bine'

Anul trecut, Alexandra Stan și Emanuel Necatu au decis să pună punct mariajului de cinci luni. Cei doi nu s-au despărțit cu scandal, ci au hotărât ca fiecare să o ia pe drumul său. După căsnicia scurtă, Alexandra Stan a avut de învățat și de acum este mult mai atentă la alegerile pe care le face, mai ales când vine vorba despre cele sentimentale.

Citește și: Cum a trecut Alexandra Stan peste divorț:„Soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment' / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a căsătorit Alexandra Stan cu Emanuel Necatu:”Am încercat să facem copii, am mers la doctor…”

Citește și: Fostul iubit al Iuliei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timișoara, a redactat o scrisoare neașteptată:„Să plângeți împreună cu mine'

Citește și: Emilia Popescu, mesaj pentru Viorica Vodă, după declarațiile despre hărțuirea sexuală:„Nu este de râs și nici de judecat, lumea e ipocrită'

Cum și-a revenit Alexandra Stan după divorțul de Emanuel Necatu

Alexandra Stan a recunoscut că multe dintre piesele lansate au fost scrise în urma despărțirilor prin care a trecut. În prezent, cântăreața este foarte fericită și se bucură din plin de succesul pe care îl are în muzică.

„Foarte multe melodii le-am scris după despărțiri. Am suferit, iar după am făcut o melodie din care mi-am dat seama că am făcut ceva bun. Sunt foarte bine, mai ales că am putut să materializez toată suferința asta în ceva frumos. Ești fericit atunci când ești mulțumit cu ceea ce faci', a declarat Alexandra Stan în exclusivitate la Antena Stars.

Deși a fost foarte mult plecată din România, Alexandra nu s-ar muta din țara natală. Artista și-ar dori să locuiască o perioadă limitată de timp în Statele Unite ale Americii sau în Barcelona: „nu m-aș muta niciodată într-o altă țară. Din experiențele astea mi-am dat seama că tot în România aș vrea să trăiesc, dar aș muta să locuiesc o perioadă de timp mai îndelungată tot în SUA sau poate în Barcelona, undeva unde să fie și cald', a mai continuat Alexandra Stan pentru sursa citată.

Alexandra Stan: „Încerc să privesc lucrurile cu calm'

Într-un interviu pentru Viva!, artista a povestit că a învățat să fie mai pragmatică și mai analitică, să-și asculte și partea stângă a creierului. Să nu se lase condusă doar de partea emoțională și artistică.

„Încerc pe cât se poate să privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectivă mai amplă, să văd imaginea de ansamblu. Eu cred că fiecare acțiune are o reacție și cred că fiecare situație în care ne aflăm, fie că este dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor noastre. Așa că încerc mereu să îmi dau seama ce anume am făcut sau nu ca să ajung în situația respectivă.

Dacă îmi găsesc răspunsul, atunci încerc pe viitor să nu mai repet același tipar. În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum, însă am învățat că soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment. Și că răbdarea este o virtute. Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu. Și spun așa: Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele', a explicat artista.

Sursă foto: arhivă, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter