Fostul iubit al Iuliei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timișoara, a redactat o scrisoare neașteptată: „Să plângeți împreună cu mine”

Publicat pe

Fostul iubit al Iuliei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timișoara, scrisoare neașteptată. Astăzi are loc înmormântarea Iuliei, mama de 32 de ani care s-a aruncat de la terasa unui bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii ai săi. Rudele, prietenii și apropiații acesteia o conduc pe ultimul drum. Printre cei prezenți la slujbă s-a numărat și Marcel, fostul iubit al tinerei. Iată ce scrisoare a făcut publică la scurt timp după tragedie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Marți dimineață, polițiștii din Timișoara au fost sesizați cu privire la un tragic incident. O femeie în vârstă de 32 de ani s-a aruncat de la terasa unui bloc cu 10 etaje, ținându-i pe cei doi copii ai săi în brațe. Astăzi a avut loc înmormântarea celor trei, la care au participat rudele, prietenii și apropiații. Printre cei prezenți la ultimul drum al tinerei s-a numărat și Marcel, fostul partener de viață al Iuliei.

Fostul iubit al Iuliei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timișoara, a redactat o scrisoare neașteptată: „Să plângeți împreună cu mine'Fostul iubit al Iuliei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timișoara, a redactat o scrisoare neașteptată: „Să plângeți împreună cu mine'

Marcel a făcut publică o scrisoare neașteptată. Iată ce a avut de spus acesta!

Citește și: Ultima persoană care a văzut-o în viață pe mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii:'Mi s-a părut foarte tristă'

Citește și: Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, visează la o familie numeroasă. Ce spune despre nuntă:’Nu am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă’ / EXCLUSIV

Citește și:Mihai Mitoșeru, declarații neașteptate la 2 ani de la divorțul de Noemi: „Noi încă ne mai iubim. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că…/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.Prin ce dramă a trecut bărbatul

Fostul iubit al Iuliei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timișoara, a redactat o scrisoare neașteptată

Marcel a făcut publică o scrisoare în cadrul căreia și-a exprimat gândurile și sentimentele. Acesta a început prin a le mulțumi familiilor care au condus-o pe Iulia și pe cei doi copii pe ultimul drum. Cu atât mai mult, el a ținut să își arate public aprecierea față de mama de 32 de ani, la adresa căruia nu a avut decât cuvinte de laudă.

Bărbatul le-a mai mulțumit, în cadrul scrisorii, și prietenilor săi care i-au fost alături în aceste clipe dificile. El îi îndeamnă pe toți să se roage pentru sufletele celor trei decedați.

„Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei. Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. Familiei mele. Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg. Îi multumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună. Mulţumesc tuturor celor care au venit şi care au plâns împreună cu mine, Ciprian H, Alex I, Emil, Sebastian, Sabin, nu am loc să îi numesc pe toţi. Veniţi să ne rugăm pentru sufletele lor, să plângeţi împreună cu mine şi cu cei prezenţi, să îi conducem. Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar, îi aud cântând, îi aud vorbind. Vă mulţumesc tuturor!”, a scris Marcel, fostul iubit al Iuliei, potrivit Spynews.

De ce nu a putut Alexandru, bărbatul cu care Iulia urma să se recăsătorească, să recunoscă cadavrul acesteia la morgă

În dimineața zilei de marți, 3 mai 2022, Iulia s-a urcat pe terasa unui bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii ai săi: un băiețel de 3 ani și o fetiță de 6 ani. Aceasta i-a luat pe cei mici în brațe și s-a aruncat de la acea înălțime fără să se gândească de două ori înainte. La scurt timp, polițiștii au ajuns la fața locului și au constatat că mama și băiatul muriseră pe loc, iar fetița și-a pierdut viața, în ciuda resuscitărilor făcute de medici.

Polițiștii i-au dat vestea bărbatului cu care Iulia B. urma să se recăsătorească în scurt timp. Cei doi formaseră o familie fericită până în anul 2020, atunci când au decis să divorțeze. Cu toate acestea, au considerat că merită încă o șansă, iar anul acesta ar fi avut loc nunta. Alexandru, aflat la muncă în Austria, s-a întors de urgență în țară, aflându-se încă în stare de șoc. Din cauza impactului puternic, bărbatul de 36 de ani nu a fost capabil să recunoască cadavrul partenerei sale de viață, la morgă.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter