Lidia Buble și Dani Oțil îți recomandă cele mai tari cadouri pentru Crăciun: laptopul HUAWEI MateBook 14s și monitorul HUAWEI MateView GT 34”

Publicat pe

Începe perioada cadourilor, iar Huawei Consumer BG a dat startul campaniei de Crăciun cu oferte speciale pentru toți utilizatorii. Te poți bucura de cele mai tari produse la niște super prețuri!

Atunci când ești o persoană atât de ocupată, precum Lidia Buble sau Dani Oțil, vrei să știi că te folosești de niște gadgeturi care să îți îmbunătățească viața într-un mod vizibil. 

Tocmai de aceea, îți recomandă acum cele mai tari cadouri pentru Crăciun, două produse care să te ajute în orice moment atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Cele mai tari cadouri pentru Crăciun de la Huawei, recomandate de Lidia Buble și Dani Oțil

Laptopul HUAWEI MateBook 14s”

Laptopul de ultimă generație, HUAWEI MateBook 14s”, îți oferă acum doza necesară de creativitate și îndrăzneală. Acest instrument este cel mai de încredere partener atunci când ai de rezolvat rapid, simplu și eficient niște task-uri stresante.

Datorită monitorului proiectat special pentru a-ți oferi un grad ridicat de productivitate, te poți bucura de o experiență excelentă audio și video, atunci când urmărești un film alături de persoana iubită sau atunci când te distrezi pe cinste într-o sesiune de gaming.

Calitatea sunetului este asigurată și cu ajutorul difuzoarelor ultramoderne, ideale pentru activitățile din zona de entertainment și nu numai! Astfel, laptopul HUAWEI MateBook 14s” devine cel mai util aliat' în activitățile de zi cu zi.

Cel mai nou membru al familiei de laptopuri MateBook, HUAWEI MateBook 14s” vine cu o serie de dotări menite să ofere cea mai bună experiență pentru utilizatori: un ecran de 14.2 inci, un procesor Intel® Core™ de generația a 11a, patru difuzoare formate din două tweetere și două woofere, dar și patru microfoane de pe margini, care pot captura sunetul de la o distanță de până la 5 metri. 

HUAWEI MateBook 14s” oferă și prima tehnologie de îmbunătățire a vocii din industrie. Aceasta elimină zgomotul ambiental în timp ce captează vocea utilizatorului. Așadar, poți fi auzit cât se poate de clar și tare în timpul apelurilor sau întâlnirilor online.

Ușor de ținut și cu o tastatură comodă și simplu de utilizat, acest laptop poate fi folosit cu succes oriunde, indiferent dacă vrei să te joci sau ai de terminat un proiect important.

Monitorul HUAWEI MateView GT 34

Orice gamer pasionat știe cât de important este un monitor de calitate. Tocmai de aceea, Dani Oțil folosește monitorul HUAWEI MateView 34” ori de câte ori își dorește să se bucure de o super sesiune de gaming. 

Dacă îți dorești cea mai tare experiență audio și video, atunci acest produs este un must have. Noul produs din gamă prezintă un raport ultra-wide cu aspect 21:9, curbură 1500R și o rată de refresh de 165Hz. Vine la pachet cu numeroase dotări ideale pentru orice pasionat de jocuri, dar este extrem de util și pentru cei care își doresc performanță la locul de muncă.

Atunci când folosești un ecran tradițional, acesta prezintă niște dezavantaje majore pentru utlizator. Din cauza dimensiunilor reduse, poate scădea eficiența. De asemenea, ecranul curbat al noului monitor HUAWEI MateView GT 34” mai rezolvă încă o problemă. 

Prin utilizarea lui te poți folosi de mai mult spațiu orizontal, reușind să deschizi mai multe ferestre. În acest fel, crește considerabil productivitatea. Este mult mai ușor pentru ochi să se adapteze, fiind mai puțin forțat în timpul utilizării decât atunci când folosești un ecran clasic.

Beneficiezi în plus și de sunet surround, datorită celor două difuzoare cu sunet stereo 2.0. Cu panoul tactil RGB de pe SoundBar, poți schimba volumul mai rapid și mai simplu decât ai făcut-o vreodată! Tehnologia acestor noi produse îmbină cu succes utilul cu plăcutul, totul pentru ca tu să te poți bucura de cele mai tari experiențe!

Super reduceri în campania de Crăciun Huawei Consumer BG!

Produse din toate categoriile beneficiază de reduceri până în data de 29 decembrie. Utilizatorii primesc vouchere și participă la tombole cu premii surpriză. Poți afla mai multe detalii despre oferte pe http://www.huaweistore.ro.

Poți găsi în magazinul online idei și variante pentru cadouri personalizate. Așa îi poți surprinde pe cei dragi de Crăciun. Oferta specială de Crăciun conține reduceri importante de până la 20%, precum și cadouri promoționale oferite la achiziția lor – 20% din valoarea de listă și cadouri formate din obiecte promoționale.

Pe lângă aceste oferte, clienții primesc și un voucher în valoare de 60 de lei, dacă se abonează la newsletter-ul http://www.huaweistore.ro. Acesta poate fi folosit la achiziționarea unor produse din magazinul online în valoare de cel puțin 200 de lei până la sfârșitul anului. 

De asemenea, aceștia pot să participe și la tragerile la sorți din 10, 17, și 22 decembrie. Cu această ocazie, pot câștiga una dintre cele șase brățări Band 6, șase ceasuri WatchFit sau șase perechi de căști FreeBuds 4i.

Suplimentar, clienții care achiziționează monitorul HUAWEI MateView GT 34” participă și la tragerile la sorți organizate în aceleași zile 10, 17 și 22 decembrie și în acest fel pot căștiga unul dintre cele 15 vouchere Sephora în valoare de 300 lei fiecare. Vezi AICI mai multe detalii despre promoțiile speciale de Crăciun! #UNBOXYOURCHRISTMAS

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter