De ce s-au certat, de fapt, Zanni și Ana Porgras: "M-a înșelat cu Jador..."

Publicat pe

Ana Porgras și Zanni au avut o frumoasă relație de prietenie în competiției Survivor România. Fanii chiar se așteptau ca Faimoșii să formeze o relație, mai ales după ce concurentul a plâns la eliminarea colegei sale. Însă, relația lor a luat o întorsătură neașteptată după terminarea emisiunii. Câștigătorul Survivor a spus exact ce s-a întâmplat între ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce Ana Porgras a fost anunțată că ea este cea care pleacă acasă, Zanni a izbucnit în lacrimi. Telespectatorii au rămași surprinși de reacția concurentului. Chiar se gândeau că ar fi vorba de ceva mult mai mult între cei doi. Însă, totul s-a schimbat după ce câștigătorul a văzut un mesaj în telefonul vedetei.

De ce s-au certat, de fapt, Zanni și Ana Porgras: "M-a înșelat cu Jador..."De ce s-au certat, de fapt, Zanni și Ana Porgras: "M-a înșelat cu Jador..."

Deranjat de ceea ce a citit în mesajul respectiv, mai exact un mesaj în care fosta gimnastă îi spunea iubitului că stă cu Zanni doar pentru imagine, cântărețul a izbucnit. Abia acum a spus adevărul despre ceea ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între ei.

Citește și: Zanni de la Survivor a ținut legătura cu mama lui după ce l-a abandonat la orfelinat:’Am văzut în ochii ei că a avut o traumă’

Citește și: Zanni a ajuns la spital cu noi probleme de sănătate:„O să am dureri toată viața

Citește și: Denise Rifai vrea să-l invite pe Klaus Ionannis, la 40 de Întrebări: „Ne este dator'

Citește și: De ce nu vrea Cristina Cioran să se mărite cu tatăl copilului ei: „Important este cum ne înțelegem'

De ce s-au certat Ana Porgras și Zanni

După ce s-a terminat competiția Survivor România, Zanni a primit zeci de întrebări din partea fanilor.

La mai bine de trei luni de atunci, câștigătorul încă mai primește tot felul de mesaje de la internauți despre Ana Porgras. De curând, acesta a fost întrebat, pe TikTok, dacă Ana Porgras l-a înșelat în afara competiției cu Jador.

Răspunsul cântărețului a venit imediat. Acesta a confirmat, mai în glumă, mai în serios, cele spuse de internaut. Ba chiar a spus că Ana ar fi fost îndreptățită să facă acest lucru, întrucât Jador le are pe toate.

Da, așa este. Ana m-a înșelat cu Jador. Poți să râzi cât vrei tu pe tema asta. Dacă e mai frumos decât mine, mai bogat, mai șmecher, nu poți să le ai pe toate. Ba da, el le are pe toate. Mă împac cu ideea că sunt fraier, dă doare, e greu. D-aia mi-am luat și pisici, că știi că pisicile se află în casa omului care se simte singur. O să încerc să arăt că nu mă doare', a fost răspunsul dat de Zanni.

Ana Porgras, detalii despre relația cu Zanni

Totodată, Ana Porgras a vorbit deschis despre relația cu Zanni din competiție, dar și ce s-a întâmplat cu ei după terminarea emisiunii.

„Tot ce s-a întâmplat după, nu mi-a plăcut în mod special, dar cred că lumea a înțeles în mod special cine am fost eu când am intrat în show-ul respectiv și tot la fel când am ieșit. Tot ce s-a întâmplat după, cred că așa a fost să fie. Habar nu am, nu știu de ce s-au întâmplat lucrurile așa, dar repet lumea știe că am intrat acolo drept o campioană. Că s-au întâmplat și s-au vorbit lucruri după, asta e.', a declarat Ana Porgras.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter