Manichiura cu ojă semipermanentă. Avantaje vs. Dezavantaje

Publicat pe .

Îţi doreşti nişte unghii cu un aspect cât mai plăcut şi durabil, dar fără să investeşti foarte mult timp sau efort în direcţia aceasta? Atunci manichiura cu ojă semipermanentă este soluţia potrivită nevoilor tale. Acest tip de manichiură se află în prezent în topul preferinţelor unui număr mare de doamne şi domnişoare de toate vârstele şi reuşeşte să satisfacă până şi cele mai exigente cerinţe ale acestora, fiind o alternativă pe care merită să o iei şi tu în calcul de fiecare dată când vrei să beneficiezi de nişte unghii frumoase şi îngrijite pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Dar pentru a te convinge pe deplin, iată câteva lucruri esenţiale pe care este bine să le ştii în ceea ce priveşte manichiura semipermanentă, cu avantajele şi dezavantajele pe care le prezintă.

Top avantaje ale manichiurii semipermanente 

Rezistenţă de până la 4 săptămâni. Dacă visezi să ai o manichiură perfectă timp de câteva săptămâni bune, fără să mai fii nevoită să acorzi o atenţie deosebită unghiilor tale în fiecare zi, atunci manichiura cu ojă semipermanentă este alegerea care ţi se potriveşte. Cel mai mare avantaj al acestui tip de manichiură rămâne de departe rezistenţa îndelungată, ceea ce înseamnă că nu îţi rămâne decât să încerci pentru a te convinge.

Procedeu simplu şi confortabil de realizare şi timp scurt de lucru. În plus, manichiura cu ojă semipermanentă se numără printre preferatele reprezentantelor sexului frumos şi datorită uşurinţei cu care poate fi realizată. Atât la salon, cât şi acasă. Procesul de aplicare a ojei semi este unul foarte simplu şi la îndemâna oricui, nu presupune efoturi uriaşe şi nu necesită ore în şir pentru a genera rezultatele dorite, aşa cum se întâmplă adesea în cazul procesului de realizare a unghiilor cu gel spre exemplu, ceea ce înseamnă că avantajele pe care le promite sunt numeroase.

Posibilitatea de a încerca orice model îţi doreşti. În plus, faptul că manichiura cu ojă semi îţi oferă libertatea de a pune în practică orice model îţi doreşti reprezintă încă un motiv care ar trebuie să te convingă să îmbrăţişezi această alternativă de fiecare dată când îţi doreşti unghii frumoase, cu un aspect unic care să te reprezinte. Mai ales că, la momentul actual, ojele semipermanente sunt disponibile într-o varietate imensă de culori pentru toate gusturile, ceea ce înseamnă că nu trebuie să faci compromisuri.

Protecţie sporită. Un alt mare avantaj constă în faptul că ojele semi nu atacă sau deteriorează unghiile naturale. Ci dimpotrivă! Acestea protejează unghiile de exfoliere şi contribuie în mod semnificativ la întărirea şi creşterea lor într-un ritm mai rapid decât în mod obişnuit.

Top dezavantaje ale manichiurii semipermanente 

Deşi manichiura semipermanentă nu prezintă foarte multe dezavantaje, putem totuşi să menţionăm aici impactul pe care expunerea la radiaţiile UV îl poate avea asupra unghiilor naturale. După cum bine ştii deja, o ojă semi are nevoie de lumină UV pentru a se usca iar în timp acest lucru poate provoca anumite neplăceri la nivelul pielii. De asemenea, întrucât poate rezista între 2-4 săptămâni, manichiura semipermanentă presupune automat şi creşterea unghiilor naturale, lucru care se poate dovedi adesea destul de inestetic din punct de vedere vizual. 

Comandă online cele mai bune oje semipermanente

Indiferent de gusturile şi nevoile pe care le ai, pur şi simplu nu ai cum să nu iubeşti manichiura cu ojă semi. În acest sens, pentru a beneficia de cele mai importante avantaje care vin la pachet cu acest tip de manichiură, te invităm să optezi pentru ojele semipermanente din colecţia pusă la dispoziţie de Avvana, creată special astfel încât orice femeie să poată avea de acum înainte unghii cât mai frumoase şi rezistente pentru o perioadă cât mai lungă de timp. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton