Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește lumea?: „Momentan, sunt în pauză. Viața mea de acasă este oricum complicată și...”

Publicat pe

Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește lumea? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor telespectatorilor, care de-a lungul anilor s-au obișnuit să își petreacă dimineața alături de ea. Ei bine, dacă inițial a luat o pauză pentru proiectul Sunt celebru, scoate-mă de aici, se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură. Nici când râvnitul show de la Pro TV a luat sfârșit, frumoasa prezentatoare nu și-a făcut prezența în emisiunea pe care o prezenta de ani de zile. Iată ce declarații a făcut soția lui Radu Vâlcan despre întoarcerea la 'Vorbește lumea'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește lumea? Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. De-a lungul timpului, a copleșit pe toată lumea cu zâmbetul ei și cu vibe-ul ei pozitiv în cadrul emisiunii 'Vorbește lumea' pe care o și prezenta. În fiecare dimineață, de luni și până vineri, frumoasa soție a lui Radu Vâlcan înveselea publicul larg. Mai mult, și aborba toate subiectele de interes, despre care povestea cu numeroși invitați de specialitate.

Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește lumea?: „Momentan, sunt în pauză. Viața mea de acasă este oricum complicată și...'Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește lumea?: „Momentan, sunt în pauză. Viața mea de acasă este oricum complicată și...'

Ei bine, după pauza pentru 'Sunt celebru, scoate-mă de aici', fanii se întreabă dacă Adela Popescu se mai întoarce sau nu la Vorbește lumea. Știm că numeroase persoane își pun zilnic această întrebare, când în locul Adelei Popescu prezintă emisiuna frumoasa Lili Sandu. Ei bine, fără a mai lăsa loc de interpretări, prezentatoarea TV a vorbit fără perdea despre viața ei, dar și despre cum stau unele lucruri în acest moment. De asemenea, a explicat și ce se întâmplă cu revenirea ei la 'Vorbește lumea'. Să fie vorba doar despre o pauză momentan?! Soția lui Radu Vâlcan a făcut mărturisiri neașteptate!

Citește și: Cum arată Adela Popescu în costum de baie după trei sarcini:”Acordul soțului…”

Citește și: Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei:„Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă'

Citește și: Cum se vor calcula facturile la energie electrică începând din 2023.Au loc schimbări majore

Citește și: Geta Sterp, decizie neașteptată după nunta cu Sebastian Crăciunescu.Sora lui Culiță Sterp a făcut acum anunțul: „E greu, nu pot”

Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește lumea?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, colegul ei de breaslă, Cabral, a decis să facă o pauză de televiziune după emisiunea 'Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Și Adela Popescu a dat aceeași veste! Frumoasa prezentatoare TV a decis că este momentul să se preocupe mai multe de ea și de familia ei. Mai concret, a explicat că traversează o perioadă în care nu poate să prezinte o emisiune în fiecare zi a săptămânii.

„Gata. Momentan sunt în pauză. Vom vedea ce se va mai întâmpla de la anul. Acum, cel mai mult îmi doresc să-mi trag sufletul. Nu că proiectul a fost greu, ci pentru că, pur şi simplu, viaţa mea de acasă este oricum complicată. Vreau să am din când în când momente de linişte.

Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată, cum ar fi o telenovelă. Sau că aş vrea o emisiune zilnică, aşa cum este «Vorbeşte Lumea». Pentru că eu consider că este foarte important să am, măcar din când în când, şi momente în care să stau. Radu (Vâlcan, soţul ei, n.r.) a plecat la filmări (pentru «Insula iubirii», de la Antena 1, n.r.). Mama mă ajută, e în Bucureşti. O vreme a fost şi mama lui Radu la noi…', a declarat Adela Popescu pentru Click.

Cum se descurcă Adela Popescu cu cei trei copii când Radu Vâlcan este plecat

Știm deja faptul că Radu Vâlcan a plecat de ceva timp departe de casă. Soțul Adelei Popescu se află în aceste momente la filmările pentru noul sezon 'Insula Iubirii', astfel că toate treburile și grijile au rămas pe spatele frumoasei prezentatoare TV. Totuși, este ajutată de către familie. Atât mama ei, cât și soacra ei, vin pe rând pentru a sta cu cei trei copii pe care-i are. De asemenea, Adela Popescu a dezvăluit că are și o bonă filipineză care se ocupă în special de fiul ei cel mic, Adrian, dar și de curățenie.

'Între timp, avem pentru Adrian (fiul cel mai mic, n.r.), în mod special, dar şi pentru curăţenie, o doamnă din Filipine, care şi ea ne ajută… Dar nu este suficient. De exemplu, ca să fiu la filmările finalei de la «Sunt celebru», a fost nevoie de doi adulţi care să stea cu cei trei copii, pentru că altfel era complicat. Dar nu mă plâng, ne e ok aşa, chiar ne descurcăm.', a mai continuat Adela Popescu.

Adela Popescu, planuri pentru final de an

Ei bine, pe lângă grijile și problemele de zi cu zi, Adela Popescu reușește să fie mereu cu zâmbetul pe buze. Frumoasa prezentatoare TV a dezvăluit că numără zilele până când Radu Vâlcan sosește acasă. S-au gândit deja că vor să petreacă sărbătorile în familie, chiar la mama ei acasă, iar mai apoi vor neapărat o vacanță. Bineînțeles, au pe listă o destinație exotică, unde să se răsfețe ca la carte după ultimele luni aglomerate din viața lor.

Radu se întoarce pe 20 decembrie şi apoi vom pleca, probabil, la Susani. Măcar pentru Revelion. După care aş vrea să mergem în vacanţă undeva la cald. Aşa ne-am dori… Dar nu ştiu dacă va fi o destinaţie foarte îndepărtată, precum Maldive. Sper să găsim o locaţie pentru care să călătorim maximum cinci ore', a încheiat Adela.

Adela Popescu, despre emisiunea 'Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Adela Popescu și Cabral au avut rolul de prezentatori ai emisiunii 'Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Cu toate astea, au asistat la toate momentele în care concurenții încercau să mănânce fel și fel de lucruri scârboase. De asemenea, au fost martorii celor mai înfricoșătoare probe. Această experiență a făcut-o pe soția lui Radu Vâlcan să ajungă la concluzia că niciodată nu ar putea participa într-o astfel de emisiune.

„Nu m-aş duce, sincer, nicioadată în junglă, pe post de concurentă, la un astfel de show. Am crezut că pot să mănânc multe până am ajuns în competiţia asta. Mi-am dat seama că m-am înşelat.

Mie acesta mi s-a părut lucrul cel mai greu acolo. Mâncatul de scârboşenii. Şi când spun asta mă refer la acele probe care au implicat o scârboşenie cu totul ieşită din comun. Nu mi s-a părut greu să sar de la nu ştiu ce înălţime. Nu mi s-ar părea greu nici să stau nemâncată. Mi s-a părut că e îngrozitor să mănânci scarboşenii.', a mai spus Adela Popescu, tot pentru Click.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter