„Ne vedem la Marea Unire ZU, de 1 decembrie, la Radio ZU !”

Publicat pe

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma de la ZU, LIVE, de la ora 07:00

De 1 Decembrie, Andra, Carla’s Dreams, Delia și Gina Matache (mama artistei), The Motans, EMAA și Olivia Addams, DJ Project și Adela Popescu, Loredana Groza, Ioana Ignat, Damian & Brothers și Theo Rose, Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș sunt ZU. Artiștii se unesc cu ascultătorii pentru Marea Unire ZU, eveniment devenit tradiție deja. De 11 ani, ce unește ZU, nu dezbină nimeni. 

„Ne vedem la Marea Unire ZU, de 1 decembrie, la Radio ZU !', a fost invitația pe care Daniel Buzdugan a lansat-o în Morning ZU.

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma de la ZU apasă PLAY, pe 1 Decembrie, la ora 07:00, și stau pe toate frecvențele Radio ZU până în jurul prânzului. 

„Deja știți că pe 1 Decembrie dăm drumul la muzica românească, dăm drumul la artiștii români la Radio ZU și pe ZU TV. Dăm drumul la Marea Unire ZU, cea mai mare de până acum. ', a anunțat, în premieră Mihai Morar, în Morning ZU.

Asemenea anilor precedenți, și anul acesta, show-ul va putea fi urmărit, audio și video, pe toate platformele Radio ZU (ON AIR, Visual Radio, Facebook , Instagram), dar și pe ZU TV.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter