Cine este Mădălin Ghioc, finalist iUmor. A participat și în sezonul 9

Publicat pe

Cine este Mădălin Ghioc, finalist iUmor. Zeci de concurenți au participat anul acesta la iUmor, sezonul 11, însă doar unii dintre ei au fost norocoși. Este și cazul lui Mădălin Ghioc. El este unul dintre finaliști, după ce a primit mai multe voturi din partea publicului. Tânărul a concurat și în sezonul 9 și speră a de această dată să câștige. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Mădălin Ghioc, finalist iUmor. Așadar, Mădălin Ghioc este unul dintre finaliștii iUmor. Momentul lui de pe scena emisiunii a fost difuzat în luna octombrie. Atunci, el i-a impresionat pe cei trei jurați și pe cei de acasă cu numărul lui. A fost asemănător cu cel cu care a participat în sezonul 9, însă acum s-a arătat mai sigur pe el. Prin urmare, el a primit votul telespectatorilor.

Cine este Mădălin Ghioc, finalist iUmor. În ediția respectivă, invitații speciali au fost Patricia Nedelea și Charlie Chaplin. Cel din urmă a fost interpretat de actorul Cristi Iacob. Cheloo este un mare fan al personajului și a exclamat: „Fără Charlie Chaplin, istoria filmului nu ar fi avut un început real', conform comunicatului oficial. Și Patricia Nedelea a fost o figură cunoscută, deoarece a mai participat la show în trecut. Anul acesta, ea a prezentat un număr nou, încheiat cu un moment de tarot.

Citește și: Cine este Valentin Andrieș, finalist iUmor.Tânărul nevăzător l-a făcut pe Dan Badea să plângă

Citește și: Cine este Stevo Joslin, finalist iUmor.Cum a ajuns americanul să se mute în România

Citește și: Cum se menține Adrian Năstase în formă la 71 de ani:„M-a făcut să rămân vital până la vârsta asta' 

Citește și: Florin Zamfirescu îi ia apărarea lui George Burcea după ce actorul a instigat la violență împotriva femeilor:„Reacția lui mi se pare foarte firească'

Cine este Mădălin Ghioc, finalist iUmor

Cine este Mădălin Ghioc, finalist iUmor. Pe lângă invitații speciali, și concurenții iUmor au făcut senzație pe scenă. Patru dintre ei s-au calificat la votul publicului, printre care și Mădălin Ghioc. El a devenit finalistul cu numărul cinci al emisiunii, după ce a adunat cele mai multe voturi din partea publicului, dintre adversarii săi.

Mădălin Ghioc a făcut glume pe seama francezilor și a țării lor, la iUmor. Numărul lui a fost asemănător cu cel prezentat în sezonul 9, dar de această dată a fost mult mai bun. Concurentul a povestit că a venit a doua oară la emisiune datorită susținătorilor săi.

„Sunt și eu în centrul atenției. Sunt Mădălin Ghioc. Am mai fost în sezonul 9. Am venit pentru a doua oară la iUmor datorită susținătorilor, să mai încerc încă o dată', a spus Mădălin Ghioc la iUmor, conform a1.ro.

Mădălin Ghioc a participat și în sezonul 9

Cine este Mădălin Ghioc, finalist iUmor. Mădălin Ghioc, finalistul de la iUmor, s-a arătat încântat să-i revadă pe cei trei jurați. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost impresionați de numărul lui și l-au felicitat.

„Ce mai faceți voi? Bine, nu-i așa? În 2021 am făcut încăzirea cu Bacău și Bucureși. În 2021, facem altele. Franța, țara de la care a pornit sintagma „Să moară Franța dacă nu e așa'. La școală avem limba franceză și mi se oprea inima când auzeam Qu’est ce que vous avez prepare pour aujour’hui?

Francezii sunt de treabă până le spui de unde ești. Francezii sunt atât de obosiți, încât ar trebui să se numească Frânta', așa arată o parte din numărul finalistului de la iUmor.

Concurentul, felicitat de către jurați

Cine este Mădălin Ghioc, finalist iUmor. La finalul numărului, Cheloo și Mădălin Ghioc au dat mâna la iUmor. Juratul i-a spus atunci concurentului: „Pentru noi ești o piatră de hotar, în această groapă de gunoi, te găsesc strălucitor tinere. Eu nu sunt pasionat de nimic din Franța'.

Și Mihai Bendeac a fost încântat de numărul lui. Juratul de la iUmor i-a urat lui Mădălin Ghioc mult succes pe mai departe și i-a spus că-l apreciază.

„Întotdeauna eu am vrut să locuiesc în România. Iubesc din ce în ce mai mult că suntem aici. Te apreciez, a fost un moment foarte drăguț și îți urez succes pe mai departe', potrivit aceleiași surse.

Care sunt regulile de la iUmor

Cel de-al 11-lea sezon iUmor continuă să apară pe micile ecrane în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Antena 1. Jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor fi surprinși de cele mai inedite momente de umor, venite din toate colțirile lumii. Aceștia își pot exprima opțiunea prin „Thumbs Up pentru „DA şi „Thumbs Down pentru „NU. În cazul în care vor fi obținute două voturi favorabile, concurentul merge mai departe în cadrul emiisiunii.

După ce concurenții din fiecare ediție au fost votați cu minimum doi de „DA de jurați, vor putea intra la votul publicului. Acest lucru e posibil în timpul ediției respective și până a doua zi la ora 16:00. Câștigătorul fiecărei ediții va fi dezvăluit în Observatorul orei 16:00 de luni.

În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Sursă foto: Captură ecran, Comunicat de presă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter