Povești despre videochat

Publicat pe

Știi momentul ăla în care te hotărăști să iți schimbi viața, să îndrăznești mai mult si să ieși din zona de confort? Când ești la începutul unui drum, ai tot felul de întrebări și temeri. Pot face asta? E bine? E ceea ce îmi doresc? ? Numeroasele interviuri la joburi care mai de care cu așteptări uriașe te pot descuraja și determină să faci un pas înapoi.

Și eu sunt în căutarea unei vieți mai bune, că și ține. Știu, e o realitate posibilă doar cu câștiguri financiare importante, cu șansă de a-mi permite să am propria locuință și mașină, să-mi cumpăr cele mai bune haine și cele mai bune produse se îngrijire a corpului, de ce nu?

Am luat în calcul câteva posibilități de angajare care să nu implice ani de pregătire, dar care să-mi ofere posibilitatea de a câștigă peste medie. Cu toate că sunt multe păreri contradictorii despre videochat, eu cred că acest domeniu îmi poate oferi șansă de a obține câștiguri rapide și mari pe care nu le-aș avea la alt job. Iar partea mai bună parte este că nici măcar nu am nevoie de o pregătire specifică sau experiență în domeniu.

Așa că m-am interesat de cel mai serios studio de videochat din București și am aflat din mai multe surse, inclusiv de la fete care lucrează de ani de zile acolo, că Art Studio București ar fi unul care merită încercat. Într-adevăr, un prim avantaj ar fi locația faină. E într-o zona ultracentrală foarte frumoasă a Bucureștiului, în Piață Unirii. Asta înseamnă că aș fi mai aproape de mijloacele de transport în comun care să-mi ușureze deplasarea către și dinspre locul de munca, indiferent de ora.

Pe lângă condițiile sigure de lucru, studioul are și spații moderne, cu decoruri elegante și echipamente tehnice performante. Am aflat că toate acestea contribuie la imaginația, viziunea și creativitatea modelului, care cântăresc mult în obținerea unor venituri mari încă de la începutul colaborării.

Și personalul de aici e super ok. Se lucrează inclusiv cu modele începătoare, fără niciun pic de experiență. Iar pentru asta cred că e nevoie de o echipa profesionista, cu adaptabilitate, intuiție și răbdarea necesară pentru a răspunde nevoilor fiecărui model de videochat. Modelele sunt ajutate să aleagă pe ce site-uri să lucreze,  să își creeze o imagine online, având echipa alături de fiecare dată când intră online, ceea ce mi se pare „wow'.

Locație ultramodernă , situată în centrul capitalei, accent deosebit pe formarea mea că model, perioada de training asigurată de cei mai experimentați  – despre care am auzit că este esențială în desfășurarea activității de model online. Pare un domeniu profitabil. 

Chiar dacă nu am abilitați foarte bune de comunicare, experiență de a empatiza cu fiecare interlocutor și cunoștințe generale solide, se pare că le pot dobândi pe parcursul interacțiunilor sociale la care particip în timpul sesiunilor.

Contrar părerilor mele, atunci când intru într-un studio renumit, fetele mai spun că nu trebuie să ne îmbrăcăm provocator, să afișăm un zâmbet fals sau să părem altcineva decât suntem, pentru că, fiind specialiști în domeniu, cei responsabili de interviuri își vor da seama imediat. 

Se pare că sinceritatea și naturalețea sunt calitățile foarte apreciate în cadrul unui studio de videochat, ceea ce, din nou, mi se pare surprinzător, în sensul bun al cuvântului, și avantajos de partea modelului. Iar dacă totul decurge așa cum îmi doresc, după susținerea interviului, prezentarea studioului, ofertelor și beneficiile unei viitoare colaborări, pot începe să lucrez chiar din primă zi.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter