Tu știi care sunt principalele beneficii în întreținerea pielii pe care ar trebui să le cauți în produsele cosmetice?

Publicat pe

Industria cosmeticelor este extrem de vastă, iar produsele pe care consumatorii le pot achiziționa sunt la fel de multe.

Tocmai din această cauză este foarte ușor să alegi creme, seruri, unturi de corp și altele care nu sunt potrivite pentru nevoile tenului și pielii tale. Fiecare persoană trebuie să înțeleagă faptul că produsele cosmetice trebuie achiziționate în funcție de eficiența formulelor pe care le au la bază și a beneficiilor pe care le aduc întreținerii pielii. 

Cele mai importante beneficii pe care produsele cosmetice trebuie să le îndeplinească!

Odată aplicat un produs, rezultatul trebuie să fie cât mai vizibil nu doar la exterior. Este important să simți cum ingredientele îți răsfață pielea, dar că îți oferă și o bucurie sufletească. Cosmeticele de înaltă calitate au o energie aparte, care se reflectă atât în interiorul, cât și în exteriorul tău!

Este important să înțelegi că pielea și tenul reflectă orice emoție pe care o resimți, dar nu numai. Ea este și o barieră care te protejează de poluare, factori externi nocivi, ultraviolete și multe altele. Atunci când nu îți asculți pielea și nu îi oferi ceea ce are nevoie, pot apărea erupții cutanate, acnee, psoriazis sau alte inflamații. De aceea, ea trebuie protejată cu ajutorul unei rutini care să îi ofere aportul zilnic de nutrienți. Astfel, alegerea produselor trebuie făcută în funcție de beneficiile pe care acestea le aduc pielii. Așadar, un produs cosmetic bun:

 • îmbunătățește elasticitatea pielii – o piele fermă și elastică scade extrem de mult riscul de dezvoltare prematură a liniilor fine și a ridurilor. 
 • lasă pielea moale și netedă – o astfel de piele este ideală pentru orice persoană, datorită faptului că nu îi lipsește hidratarea și este mult mai sănătoasă.
 • reduce ridurile fine – acestea pot să apară dintr-o mulțime de motive. Dacă unele dintre ele sunt genetice, altele se formează în urma statului excesiv la soare, schimbarea bruscă de temperatură sau poluare. 
 • ajută la regenerarea cicatricilor și a vergeturilor – nu doar tenul trebuie să beneficieze de pe urma ingredientelor, deoarece, și pielea corpului este la fel de importantă.
 • hidratează și hrănește – aceste două caracteristici ajută pielea să se mențină sănătoasă și tânără cât mai mult timp.
 • calmează – factorii externi agresează pielea, iar calmarea ei reduce riscul de inflamații. 
 • redă densitatea – aceasta este o caracteristică importantă a unui ten sănătos și rezistent. 
 • oferă luminozitate – cicatricile, petele hiperpigmentare sau semnele post-acneice sunt reduse. 
 • crește producția de colagen – odată cu înaintarea în vârstă, producția de colagen scade, iar lipsa lui poate duce la apariția ridurilor. 
 • tonifică – tonifierea este un efect de calmare, regenerare și hidratare.
 • oferă confort – odată intrat în contact cu pielea, produsul cosmetic trebuie să ofere senzația de confort și calmare. 

Te poți bucura de toate aceste beneficii urmând o rutină perfect echilibrată, alcătuită din cosmetice naturale, așa cum sunt cele de la Biologica, brandul creat pentru a găsi soluții naturale pentru orice nevoie a pielii tale!

Așadar, alege în fiecare zi experiența cosmeticelor naturale și nu ezita să să bucuri de frumusețea ta în fiecare zi!

Sursa foto: biologicacosmetics.com/ro/

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter