Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară. Cine e femeia care i-a mai oferit un fiu

Publicat pe

Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară! Căsătorit pentru prima oară la 14 ani, manelistul s-a iubit de-a lungul timpului cu multe femei, șase dintre ele făcându-l tată. La 54 de ani, artistul a devenit însă din nou tată, în urmă cu câteva luni. Iată cine este femeia care i-a dăruit încă un fiu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nicolae Guță a mai stabilit un record – manelistul, trecut deja de vârsta de 50 de ani, a devenit tată pentru a 12-a oară. De-a lungul timpului, o parte dintre poveștile sale de iubire au fost super mediatizate, ținând prima pagină multă vreme, însă, după ce a cunoscut-o pe Cristina, o poveste de iubire matură, artistul pare să fi intrat pe un făgaș normal. Acum, a devenit tată pentru a 12-a oară!

Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară. Cine e femeia care i-a mai oferit un fiuNicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară. Cine e femeia care i-a mai oferit un fiu

Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară

Ajuns la 54 de ani, cel supranumit Regele manelelor este și tată, și bunic, iar recent familia lui s-a mărit cu încă un membru. Artistul a ținut totul secret până acum, când s-a aflat că a devenit tatăl unui băiețel. Cu prima sa parteneră de viață, Nicolae Guță are 4 copii, dar cele mai de notorietate povești de dragoste ale manelistului sunt, fără doar și poate, cele cu Narcisa și cu Beyonce de România, care i-au dăruit, fiecare, câte un copil. Cu niște ani în urmă, ambele au fost în război cu manelistul, dar și între ele, disputându-și întâietatea la inima lui Nicolae Guță.

Citește și: Nicolae Guță s-a pocăit! Primul discurs susținut în biserică: „E foarte greu, din cuvinte și din voce, să exprimi ceea ce crezi despre Dumnezeu”

Citește și: La asta nu te-ai fi gândit! Câte clase are Nicolae Guță și ce note a luat la examene

Citește și: Iulia Albu a purtat un colier de 40.000 de euro la petrecerea VIVA! 2022. Cum arată spectaculoasa bijuterie

Citește și: Vedete pe covorul roșu, la petrecerea VIVA! 2022.Ce ținute au purtat vedetele

Dacă până în urmă cu ceva ani, scandalurile se țineau lanț în viața manelistului, după ce a cunoscut-o pe Cristina, Nicolae Guță s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat mai mult vieții personale și credinței. Deși artistul nu a făcut publică vestea, în cele din urmă s-a aflat că a devenit tată pentru a 12-a oară, dar și cine este femeia care i-a dăruit încă un fiu.

Cine este femeia care l-a făcut din nou tată

Vestea că Nicolae Guță a devenit tată s-a viralizat rapid în social media, după ce Spynews a făcut anunțul, însă la momentul respectiv nu se știau detalii despre femeia care i-a dăruit încă un copil artistului și nici despre sexul bebelușului. Iată însă că, la scurt timp, Nicușor, unul dintre fiii cei mari ai manelistului a făcut dezvăluirea. Cea care l-a făcut din nou tată pe Guță este Cristina, femeia cu care artistul este căsătorit din 2016 și care i-a mai dăruit un copil.

„Cristina (n.red. este mama copilului). Am un frățior, nou-născut și este băiat! Este băiatul lui, este fratele meu și este cel mai mic membru al familiei! Acum vreo două, trei luni (n.red. a venit bebelușul pe lume). A apucat să treacă să îl vadă, dar din păcate nu a putut să stea foarte mult. Este prins cu evenimentele, mai ales cu perioada asta în care a stat foarte mult', a mărturisit acesta, într-o emisiune TV, conform Wowbiz.

În total, Nicolae Guță are 12 copii, dar, a recunoscut doar șase, aceștia fiind și cei care îi și spun „tată'.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter