Andreea Marin a etalat la petrecerea VIVA! un accesoriu de suflet: “Este un plic pe care îl purta mama mea acum 40 de ani” / EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Andreea Marin a fost prezentă pe covorul roșu de la petrecerea VIVA! 2022 alături de partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu. Cei doi și-au asortat outfiturile elegante, iar vedeta a purtat cu mândrie unn accesoriu, care i-a aparținut mamei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Marin este foarte atentă cu imaginea ei, iar la petrecerea VIVA s-a remarcat din nou prin eleganță și bun gust în ceea ce privește alegerile vestimentare pe care le face.

Andreea Marin: Este un plic pe care îl purta mama mea acum 40 de ani'

Andreea Marin a purtat o rochie într-o nuanță de roz, care s-a încadrat perfect în dresscod-ul petrecerii VIVA! : colours in yours eyes. Evenimentul care a reunit zeci de celebrități a avut loc la Clubul Diplomaților. Este un outfit din gareroba proprie, pentru că VIVA! ne-a invitat la o sărbătoare a culorilor. Am ales roz, vrem să vedem viața în roz, ne e dor să o vedem așa, chiar dacă ea are piedicile ei în ultimii ani. Și, în același timp, am ales un accesoriu drag inimii mele, un plic pe care îl purta mama mea acum 40 de ani. Asta înseamnă vintage cu adevărat. Am păstrat-o ca pe un element de décor în budoarul meu, pentru că este locul unde îmi încep ziua, acest budoar ca pe timpuri, nu este doar o metaforă, așa l-am creat, și printre aceste elemente sunt piese din garderoba mamei de zeci de ani. Mama s-a despărțit de mine și a devenit înger acum 38 de ani, deci când eu aveam vreo 9 ani. Însă mi-au rămas tot felul de amintiri și de accesorii de la ea și îmi face plăcere să mă întorc în timp și să-i simt prezența astfel , a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Andreea Marin. Vedeta și-a pierdut mama de la o vârstă fragedă, în urma unui accident cumplit de mașină.

Andreea Marin a etalat la petrecerea VIVA! un accesoriu de suflet: Este un plic pe care îl purta mama mea acum 40 de ani' / EXCLUSIVAndreea Marin a etalat la petrecerea VIVA! un accesoriu de suflet: Este un plic pe care îl purta mama mea acum 40 de ani' / EXCLUSIV

Recitește scrisorile în care mama povestea despre ea

Pe lângă îmbrăcămintea și accesoriile care i-au aparținut mamei sale și care ocupă un loc important, Andreea Marin păstrează și câteva însemnări de-a acesteia, în care o menționa cu drag pe ea. De pildă am scrisorile în care ea ovestea bunicilor despre mine cea mică, în  primii ani de viață. Sunt savuroase, trebuie să recunosc, le-am citit cu lacrimi în ochi, le-am recitit în momentul în care am reorganizat totul, pentru că am trecut printr-o renovare serioasă. E interesant să te întorci cu aproape jumătate de secol în urmă, e foarte interesant și emoționant totodată', ne-a spus ea. La petrecerea VIVA!, Andreea nu a fost însoțită de fiica ei, Violeta, aceasta frămânând să se pregătească în vederea susținerii unor teste la școală.

Citește și: De ce nu s-ar muta Andreea Marin din România: 'Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare, să devin cetățean al altei țări'

Citește și: Ce i-a interzis Andreea Marin fiicei sale, Violeta: „A început să învețe de la mine să facă această diferență”

Citește și: Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la petrecerea VIVA! 2022. E pentru prima oară după 3 ani

Citește și: Iulia Albu a purtat un magnific colier de 40.000 de euro la petrecerea VIVA! Cum arată spectaculoasa bijuterie

Andreea Marin: Sunt fericită că eu și Adrian ne potrivim'

Adrain Brâncoveanu i-a fost alături Andreei Marin la petrecerea VIVA!. Cei doi s-au întors recent din Portugalia, unde Andreea s-a deplasat pentru un proiect. Nu a fost o vacanță, a fost muncă, dar combinăm plăcutul cu utilul, am fost fericită să pot fi însoțită de partenerul meu de viață , de Adrian, și să ne bucurăm de soarele Lisabonei', a punctat ea. Recent, cei doi au sărbătorit 5 ani de când sunt împreună, perioadă în care și-au descoperit multe puncte comune. Ne potrivim în foarte multe direcții, de exemplu pasiunea pentru design-ul de interior. Am clădit împreună casa noastră și Creative Hub-ul , iubim design-ul pur și simplu, arhitectura și călătoriile. Avem aceleași gusturi și ne place să gătim împreună sănătos. Am învățat să gătim mediteranean, sănătos, echilibrat, cu roadele grădinii noastre.', a mărturisit, pentru VIVA, Andreea Marin. Vedeta ne-a dezvăluit și modul în care cei doi reușesc să aibă o relație armonioasă. Ne-am potrivit, e o chimie foarte bună, nu pot să mă gândesc acum la ceva care ar fi fost un impediment între noi. Desigur că în fiecare cuplu există lucruri care se ajustează, nu? Trăind împreună fiecare învață ce-i place celuilalt și vine în întâmpinarea lui. Asta dacă vrei să reziști pe termen lung.

Sunt fericită că ne potrivim, poate faptul că am învățat unul despre celălalt care ne sunt limitele și am învățat să le respectăm și să venim în întâmpinarea celuilalt atunci când îi este greu. E mare lucru', a adăugat ea.

Foto: Dumitru Angelescu / Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter