Elena Gheorghe, cea mai colorată apariție de la petrecerea VIVA! Ce rochie spectaculoasă a purtat

Publicat pe

Elena Gheorghe a avut una dintre cele mai spectaculoase rochii de la petrecerea VIVA!, artista furând toată atenția în momentul care a pășit pe covorul roșu! Cât despre dress code-ul nostru – Colours in your eyes -, ei bine, acesta a fost respectat pe deplin!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ieri-seară, Elena Gheorghe a făcut furori pe covorul roșu la petrecerea VIVA!, care a avut loc la Clubul Diplomatic din București. La cel mai așteptat eveniment monden al anului, vedetele și-au etalat ținutele pline de culoare, în egală măsură elegante, sexy sau îndrăznețe, pe covorul roșu, iar Elena Gheorghe a fost una dintre cele mai surprinzătoare prezențe.

Elena Gheorghe, cea mai colorată apariție de la petrecerea VIVA! Ce rochie spectaculoasă a purtatElena Gheorghe, cea mai colorată apariție de la petrecerea VIVA! Ce rochie spectaculoasă a purtat

Elena Gheorghe, cea mai colorată apariție de la petrecerea VIVA!

Petrecerea VIVA! 2022: Viva la vida! a fost un adevărat succes! Pe covorul roșu de la cea mai așteptată petrecere a anului, vedetele și-au făcut apariția mai strălucitoare și, conform desscode-ului, mai colorate ca oricând. Celebrități din toate domeniile și de toate vârstele – cântăreți, actori, influenceri, sportivi, oameni de telviziune – au răspuns invitației noastre. Covorul roșu a fost atracția principală, devenind un adevărat podium de fashion pentru vedete, nerăbdătoare să-și etaleze ținutele pregătite special pentru VIVA! Party.

Citește și: Iulia Albu a purtat un magnific colier de 40.000 de euro la petrecerea VIVA! Cum arată spectaculoasa bijuterie

Citește și: Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la petrecerea VIVA! 2022. E pentru prima oară după 3 ani

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu la petrecerea VIVA! 2022 și cine a însoțit-o. Toată lumea vorbește despre rochia ei!

Elena Gheorghe a fost însoțită la petrecere de sora ei, Ani, care a purtat, de asemenea, o ținută plină de culoare. Coafată și fardată impecabil, îmbrăcată într-o rochie cu umerii goi, decolteu impresionant și un șliț adânc pe picior, la care a asortat niște superbe sandale verzi, Elena a atras toate privirile din momentul în care a pășit pe covorul roșu la petrecerea VIVA! 2022. Rochia ei vaporoasă era o explozie de culoare și a înveselit brusc parcă atmosfera… Dar parcă mai era ceva!

Printul rochiei artistei, aproape identic cu cel al invitației la VIVA! Party

După cum spuneam, dress code-ul petrecerii, care a avut drept motto Viva la vida!, a fost Colours in your eyes, iar artista l-a respectat întocmai. Mai mult, nu am putut să nu remarcăm, ca, de altfel, și Elena Gheorghe că printul rochiei sale a fost aproape copy/paste după cel al invitației la petrecere. Ulterior, artista a postat pe contul ei de socializare câteva fotografii de la petrecere, în dreptul cărora a vorbit despre această coincidență simpatică.

„Aseară la petrecerea @vivaromania am purtat cea mai colorată rochie.
Printul rochiei este aproape identic cu cel al invitației, ce să zic, s-a nimerit”,
a scris artista în dreptul pozelor, unde a postat și invitația la petrecerea VIVA!, pentru edificare.

Mulțumiri speciale sponsorilor noștri: IQOS, VICTORIAS SECRETS, DOPPELHERZ,  PANDORA si BEE HERE

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter