Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, s-a întors în România. A izbucnit în lacrimi când și-a văzut mama: "Nu realizez ce se întâmplă"

Publicat pe

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, s-a întors în țară, ieri, 2 iunie, după cinci luni petrecute în jungla Dominicană. Războinicul a fost extrem de emoționat când și-a văzut mama la aeroport. Alex Delea a izbucnit în lacrimi în momentul în care a strâns-o în brațe pe cea care i-a dat viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alex Delea, marele câștigător Survivor România 2022, s-a întors în România, alături de ceilalți concurenți. Fostul Războinic și-a revăzut familia după șase luni în care a fost plecat în Republica Dominicană. Toți concurentii au fost impresionați să vadă câți oameni au venit să-i întâmpine pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, s-a întors în România. A izbucnit în lacrimi când și-a văzut mama: "Nu realizez ce se întâmplă"Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, s-a întors în România. A izbucnit în lacrimi când și-a văzut mama: "Nu realizez ce se întâmplă"

Alex Delea și Elena Chiriac s-au luptat pentru trofeul Survivor România, dar și pentru marele premiu de 100.000 de euro. Concurentul a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor emisiunii, fiind declarat învingător. După șase luni de zile, Alex Delea s-a revăzut cu familia sa.

Citește și: Ce va face Alex Delea cu premiul de 100.000 de euro de la Survivor:”E momentul să…”

Citește și: Ce a pățit Alex Delea, la scurt timp după ce a câștigat Survivor 2022:„L-am pierdut în câteva ore, înnebunesc'

Citește și: Bianca Drăgușanu, comentarii acide la adresa lui Gabi Bădălău:”Eu sunt un om care iartă… până când nu mai iubește”

Citește și: Cum arată casa de la malul mării în care s-a mutat Claudia Pătrășcanu, alături de copii

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, s-a întors în România.

Alex Delea este marele câștigător Survivor România 2022. Fostul Războinici a ajuns în țară, alături de ceilalți concurenți. Alex Delea s-a luptat cu Elena Chiriac în finală pentru marele premiu de 100.000 de euro. Concurentul a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, fiind declarat câștigător. Alex Delea și-a revăzut mama după șase luni de zile, iar emoțiile au fost extrem de mari. Sportivul a izbucnit în lacrimi când a îmbrățișat-o pe cea care i-a dat viață.

„Într-un final, am ajuns acasă, am ajuns în București! M-am gândit la momentul ăsta de cinci luni de zile și îl trăiesc din toată inima. Câte persoane au venit… Este toată lumea care mă iubește și vă iubesc pe toți din toată inima mea. Este puțin să spun că sunt recunoscător pentru că m-ați votat. Iubesc pe toată lumea, pe toți care m-ați votat, pe toți care ați avut un gând bun pentru mine. Și ăia care nu m-ați votat, vă iubesc pe toți. DoamneDoamne, Doamne… Sunteți minunați.m ajuns cu acest superb trofeu, dorit de vreo 30 de persoane', a spus Alex Delea pe Instagram, după ce s-a întors în țară de la Survivor România 2022.

Alex Delea are traume după Survivor România 2022

Alex Delea este extrem de fericit pentru că s-a întors în România și pentru că s-a întâlnit cu familia sa. Cu toate astea, fostul Războinic a declarat că are traume după Survivor România. Câștigătorul a mărturisit că nu mai poate să doarmă într-un pat normal, după ce, mai bine de cinci luni a dormit pe scândură în jungla dominicană.

„De când s-a terminat Survivor, nu cred că am dormit două ore adunate și încă nu realizez ce se întâmplă, nu realizez ce am făcut timp de cinci luni de zile din viața mea. Dacă dă acum o ploaie, o iau razna pentru că am traume. Nu mai pot să dorm în pat. Nu știu să dorm în pat. Doctorul Teo ne-a spus că, după competiție, trebuie să dormim lângă pat, adică pe jos pentru că trebuie să ne obișnuim. Este foarte greu să dormi în pat și nu glumesc. Nu pot să dorm în pat. O să aflu mai multe chestii, o să mă bucur de tot ce se întâmplă', a mai spus Alex Delea.

Povestea emoționantă de viață a lui Alex Delea

În vârstă de 25 de ani, Alex Delea a făcut parte din echipa Războinicilor, la Survivor România 2022. Acesta spunea la începutul competiției că a plecat în Republica Dominicană pentru a-și testa limitele și, de ce nu, pentru a câștiga marele premiu. Tânărul nu a avut o viață tocmai roz. El a fost crescut de mamă, iar tatăl său nu a vrut să facă parte din viața lui.

„De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea și de mătușa mea. Pe parcursul vieții, maică-mea și mătușa mea au plecat, ca să am ce să mănânc, pentru că până la patru ani am cam… scârțâit așa… cu mâncarea, cu lumina în casă, cu toate nevoile pe care le are un om. Tata a ales să nu participe în viața mea', a spus Alex Delea.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter