Bianca Drăgușanu, comentarii acide la adresa lui Gabi Bădălău: "Eu sunt un om care iartă... până când nu mai iubește"

Publicat pe

Dat fiind că nu este prima oară când s-au despărțit și s-au împăcat, este greu de spus care este, în momentul de față, statutul relației dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. După ce a recunoscut că a fost înșelată, vedeta a mărturisit și care sunt așteptările ei de la un bărbat, lăsând să se înțeleagă că Gabi Bădălău nu este îndeajuns de puternic pentru ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format un cuplu timp de doi ani și au trecut prin mai multe împăcări și despărțiri, ținând de multe ori primele pagini ale ziarelor de scandal. Totul alimentat și de faptul că afaceristul este încă în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu, mama celor doi băieți ai săi, care durează de aproape trei ani. După o despărțire oficială urmată de o împăcare, Bianca a făcut câteva comentarii destul de dure care îl implicau pe iubitul ei.

Bianca Drăgușanu, comentarii acide la adresa lui Gabi Bădălău: "Eu sunt un om care iartă... până când nu mai iubește"Bianca Drăgușanu, comentarii acide la adresa lui Gabi Bădălău: "Eu sunt un om care iartă... până când nu mai iubește"

Bianca Drăgușanu, declarații acide la adresa lui Gabi Bădălău

Luna trecută, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să pună punct poveștii de iubire dintre ei, care dura de doi ani. Afaceristul a făcut public anunțul separării, iar acest lucru nu i-a căzut prea bine Biancăi care, ulterior, a avut câteva comentarii acide la adresa afaceristului, cu toate că, la scurt timp, s-a scris că s-au împăcat.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau s-au împăcat și locuiesc împreună: „Dormim în aceeași casă, suntem bine'

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu la petrecerea VIVA! 2022 și cine a însoțit-o. Toată lumea vorbește despre rochia ei!

Citește și: Alina Sorescu, declarații neașteptate despre divorțul de Alexandru Ciucu:’Vrea să epuizeze toate căile de atac, nu mă gândeam…’

Citește și: Andrei Aradits, mărturisiri emoționante despre mama lui:„M-a crescut singură, cu greu

Recent, într-un interviu pentru Antena Stars, vorbind despre bărbatul din viața ei, Bianca a dat de înțeles că Gabi Bădălău nu știe ce vrea și nu este destul de puternic pentru ea.

„Aceste personaje își dau seama pe parcurs că s-ar putea să nu fie destul de puternice, de asumate, de mature și că nu pot ține ritmul cu viața mea. (…) Eu știu ce vreau și ei se pierd pe drum. Eu îmi doresc un bărbat puternic, un bărbat asumat, un bărbat matur, un bărbat care să înțeleagă că timpul este cel mai prrțios lucru pe care poate să mi-l ofere și cu costă bani. Bineînțeles că îmi doresc lângă mine și un bărbat puternic financiar. Dacă nu are mai mulți bani decât mine, eu nu-l văd puternic', a spus Bianca Drăgușanu, conform Spynews.

„Statutul meu e complicat”

De asemenea, vedeta a recunoscut și că a fost înșelată și a mărturisit că nu se lasă afectată de acest lucru, nefiind nici prima, nici ultima femeie aflată în această situație. De altfel, Bianca a dezvăluit că, într-o relație, are nevoie de un bărbat puternic, nu de unul imatur.

„Statutul meu e complicat. Acum sunt cum mă vezi: roz și singură. Eu sunt un om care iartă, iartă, iartă … până când nu mai iubește și e posibil să fi ajuns la momentul în care nu mă mai interesează să mă mai întorc. Nu sunt cenușăreasa să-mi pierd pantoful, eu sunt Bianca Drăgușanu. (…) Sunt singura femeie mințită, înșelată? Nu sunt! Și pe Angelina Jolie a înșelat-o Brad Pitt. Nu mă interesează lucrurile astea superficiale, din punctul meu de vedere. Lucrurile astea nu mă pot răni, mi se par joacă imatură. (…) Eu sunt o femeie foarte puternică, care își dorește să fie femeie și care își dorește poate la rândul ei să fie dominată, dar pentru asta trebuie un bărbat puternic, nu un copil nehotărât în viață', a mai spus Bianca.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter