La asta nu te-ai fi gândit! Câte clase are Nicolae Guță și ce note a luat la examene

Publicat pe

Nicolae Guță este unul dintre cei mai apreciați maneliști din țară, iar de-alungul timpului, acesta nu a avut nicio reținere în a-și expune viața personală în public. Cu toate astea, există detalii mai puțin știute despre cântăreț.

Potrivit informațiilor oferite de presă, se pare că Nicolae Guță este un artist cu studii medii. Nicolae Guță a învățat la liceul „Apollonius' din Petroșani, acolo unde a studiat 12 clase. Cu toare acestea, manelistul nu a absolvit examenul de Bacalaureat.

Nicolae Guță  a picat examenul de Bacalaureat cu următoarele note: 1 la Limba Română, 3 la Matematică și 2 la Geografie, iar în dreptul numelui său a fost scris „Respins'. Nicolae Guță s-a apucat de cântat la 8 ani.

Ultima jumătate de an a fost una idilică pentru cântărețul de manele Nicolae Guță. În urmă cu șase luni s-a căsătorit cu Cristina și a devenit tatăl unui băiețel, al 12-a copil al său. Aparențele înșală, însă, drept dovadă se pare că artistul a început 2020 cu o lovitură de teatru, după cum notează Cancan: vrea să divorțeze de proaspăta soție.

Nicolea Guță vrea să divorțeze de femeia pe care a luat-o de soție în urmă cu doar șase luni

Se pare că Nicolae Guță are de gând să ducă la bun sfârșit planul separării și nu este vorba despre o simplă etapă mai proastă a mariajului, întrucât judecătorii au stabilit deja prima înfățișare. Mai mult decât atât, Guță ar face un test de paternitate, pentru a ști sigur cum stau lucrurile în privința copilului său.

Vrea neapărat să facă un test de paternitate. Așa a făcut și cu Mădălina și Anais (Beyonce de România și fiica acesteia, n. red.), iar la Cristina are niște bănuieli urâte. Normal, a ieșit un scandal monstru, chiar înainte de nașterea băiatului, iar din acest motiv, chiar dacă Cristina a născut în București, el nu a văzut copilul, era în Petroșani. A văzut doar câteva poze, din cele trimise de Cristina, dar tot vrea să facă testul.

Nicolae Guță a auzit zvonuri cum că Cristina ar fi fost cuplată și cu un alt manelist, când ei erau despărțiți. Iar cum perioada în care Cristina a rămas însărcinată este chiar, după calcule, cea în care, cu greu, s-au împăcat, Nicolae Guță vrea testul ADN, să fie sigur că este al lui', a declarat în vară un apropiat al lui Nicolae Guță pentru wowbiz.ro, la scurtă vreme după ce Cristina a născut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter