Procesul de divorț al Andreei Antonescu se mută în instanță. „Nu am știut de această variantă”

Publicat pe

Andreea Antonescu a început anul în forță pe plan profesional, însă pe plan personal, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Artista s-a despărțit de Ștefan Manolache și se află în plin divorț cu tatăl fetiței sale.

Procesul de divorț al Andreei Antonescu se mută în instanță. „Nu am știut de această variantă'Procesul de divorț al Andreei Antonescu se mută în instanță. „Nu am știut de această variantă'

Invitată la Pro Tv, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Antonescu a povestit despre cine a decis ca relația cu Ștefan să se oprească, recunoscând  că și divorțul de fostul soț a influențat situația.

'M-am simţit extraordinar în această relaţie. Omul s-a comportat impecabil cu mine. A venit însă raţionalul peste mine. A fost atâta presiune asupra subiectului încât am început să analizez. Consider că unele lucruri în viaţă trebuie să meargă pe un drum normal, într-o anumită ordine. Nu a fost niciun vinovat. Eu am fost cea care a plecat din această relație. Am încheiat anul 2019 cu niște lucruri neterminate încă, unul dintre ele fiind divorțul meu! În septembrie când am anunţat divorţul la notar nu m-am gândit la toţi paşi prin care se poate realiza separarea. Nu am ştiut de această variantă a divorţului prin neprezentare. Procesul va merge în instanţă', a spus artista la Pro tv.

Atunci când a fost întrebată dacă a luat în calcul împăcarea cu iubitul ei, după ce divorțul se încheie, Andreea Antonescu a fost sinceră și a lăsat loc de interpretări. 'Niciodată să nu spui niciodată, totul este posibil cu ajutorul lui Dumnezeu!', a spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu l-a cunoscut pe Ștefan Manolache la un eveniment monden organizat de revista ELLE. El i-a luat ei interviu pentru Antena 1, pentru că atunci era reporter special, iar cei doi au făcut cunoștință, moment în care și-au dat seama că vor să se mai vadă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter