RadioAventura 2 în 2022.  Anul acesta, RADIOAVENTURA continuă!

Publicat pe

Ne este dor de voi! Ne este dor să ne îmbrățișăm și să ne atingem mâinile! Motiv pentru care vara asta ne reîntoarcem la voi acasă. 

Vara trecută, radioul care nu s-a ascuns toată pandemia s-a întors la casa lui, România, ca să scoată din oameni ce-a mai rămas: omenia. Timp de 2 săptămâni, matinalii de la ZU au pornit în călătoria care a străbătut România. Au mutat #MorningZU într-o autorulotă și au străbătut 3000 de kilometri prin toată țara, pentru a demonstra încă o dată cât de faină este România.

Anul acesta, în perioada 19 iunie – 1 iulie, ducem tradiția mai departe. RADIOAVENTURA continuă. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Vlad Drăgulin și Tea Teodorescu vin în orașul vostru.

Voi faceți traseul RadioAventura. Pe unde ți-ai dori să trecem anul acesta? Trimite-ne o fotografie din orașul tău aici.

RadioAventura este manifestul cel mai puternic că, oricât am fi de departe, avem nevoie să fim aproape. Ca să rămânem oameni între oameni.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter