"Vladimir Putin va fi din nou tată". Presa din Marea Britanie susține că Alina Kabaeva, iubita lui, este însărcinată

Publicat pe

Vladimir Putin va fi din nou tată, susține presa internațională, care a preluat știrea de la un canal rusesc de știri. Fosta gimnastă Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, este însărcinată pentru a treia oară. Se spune că liderul de la Kremlin și sportiva mai au doi copii, unul de 7 ani și unul de 3 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Vladimir Putin va fi din nou tată l-ar luat prin surprindere chiar și pe liderul de la Kremlin, care s-ar fi declarat uluit de informație. Știrea a fost răspândită de un canal rusesc de știri și preluat ulterior de tabloidul The Sun. Presa internațională a scris nu o dată despre faptul că Putin și Kabaeva sunt deja părinții a doi copii, însă aceste informații nu au fost niciodată confirmate de cei doi.

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Liudmila Putin, iar cei doi au împreună două fiice, Maria, 27 de ani, şi Ekaterina, 26 de ani.

"Vladimir Putin va fi din nou tată". Presa din Marea Britanie susține că Alina Kabaeva, iubita lui, este însărcinată"Vladimir Putin va fi din nou tată". Presa din Marea Britanie susține că Alina Kabaeva, iubita lui, este însărcinată

Vladimir Putin va fi din nou tată, susține presa din Marea Britanie

De mai bine de zece ani, numele lui Vladimir Putin (69) este legat de cel al Alinei Kabaeva (38). Deși niciodată nu și-au confirmat relația, de multe ori s-a scris în presă că ea este mama a doi dintre copiii președintelui rus. Fosta campioană olimpică și mondială la gimnastică ritmică ar fi însărcinată a treia oară, conform canalului Telegram al postului rusesc de știri General SVR, iar The Sun notează că vestea l-ar fi luat prin surprindere pe liderul de la Kremlin.

Citește și: Cine este Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin. A fost gimnastă

Citește și: Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, prima apariție publică de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina. La ce eveniment a participat

Citește și: Unde s-ar ascunde Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin: „Într-o cabană privată și foarte sigură…”

Citește și: Cine este și cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Are 18 ani și locuiește la Monaco, într-un lux suprem!

De asemenea, ziarul elvețian Blick a relatat că liderul de la Kremlin și fosta gimnastă de ritmică au doi copii, unul de șapte ani și unui de trei ani, informație care nu a fost însă confirmată niciodată de liderul de la Kremlin și de presupusa lui iubită.

Vladimir Putin ar fi aflat că va deveni tată chiar în timpul pregătirilor pentru parada de luni din Piața Roșie, organizată cu ocazia celebrării Zilei Victoriei (9 mai). Conform publicației Blick, o doctoriță elvețiană ar fi asistat-o pe Kabaeva la ambele nașteri anterioare – întâi la Lugano (2015), iar apoi, la Moscova (2019).

„Relația Alinei cu Putin există”

Despre legătura dintre Alina Kabaeva (38) și Vladimir Putin (69) s-a scris pentru prima oară în anul 2008. președintele rus a divorțat de soția sa, Lyudmila, în 2013. Alina, poreclită „Prima amantă a Rusiei', a negat că ar avea vreo legătură cu Putin, însă asta nu a oprit zvonurile că ar fi logodiți, căsătoriți și chiar că ar avea copii împreună.

Mai mult, în 2016, Kabaeva a apărut pentru prima oară în public purtând o verighetă, pe care părea că încearcă să o ascundă de camere. De atunci, a mai apărut în câteva ocazii purtând acel inel – chiar și într-un interviu în care a vorbit despre un presupus iubit – pe care cei mai mulți l-au considerat verighetă.

Acum, vestea că Vladimir Putin va fi tată a readus la lumină zvonurile cu privire la relația celor doi. Publicația Blick a citat ca sursă a informațiilor o persoană „care o cunoaște personal pe Kabaeva și care este foarte apropiată de ginecologul elvețian'.

„Relația Alinei cu Putin există. Copiii lor, doi fii, sunt copiii lui Putin. Alina nu poate avea altă relație. Ar fi fost prea periculos pentru ea”, a dezvăluit sursa.

Conform aceleiași surse, „amanta lui Putin a călătorit de mai multe ori la Lugano pentru controale de rutină. Ea a locuit fie fie în vila medicului din cartierul de lux Collina dOro, fie în hotelul Principe Leopoldo'.

Alina Kabaeva este descrisă de sursă drept o „femeie foarte plăcută, fără bodyguarzi. A fost însoțită de mama și sora ei'.

Ginecologul elvețian care s-ar fi ocupat de sarcinile Alinei Kabaeva a emigrat în Elveția, din Rusia, în urmă cu mai bine de 30 de ani și l-a cunoscut pe Putin din tinerețe, la Sankt Petersburg. Aceasta a renunțat la numele de fată rusesc și și-a luat cetățenia elvețiană. 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter