Fiica lui Teo a împlinit 18 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Îngerul meu sărbătorit…”

Publicat pe

Teo Trandafir, mesaj emoționant pentru fiica ei care a împlinit 18 ani. Nu este prima dată când prezentatoarea tv își declară, în public, dragostea pentru Maia, fata ei adoptivă. Cele două au o relație specială mamă-fiică și trăiesc una pentru cealaltă. De curând, Teo Trandafir a postat o fotografie pe rețelele sociale, cu ocazia aniversării copilului ei, care i-a înduioșat pe fani. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maia a ajuns la vârsta majoratului, prilej de bucurie în familia lui Teo Trandafir. Luni, pe 9 mai, fata vedetei de la Kanal D a împlinit 18 ani, moment în care prezentatoarea tv a postat o fotografie în social media, alături de un mesaj emoționant. Vedeta a găsit una dintre cele mai importante poze de familie, mai exact de când Maia era doar un bebeluș. 

Fiica lui Teo a împlinit 18 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Îngerul meu sărbătorit…'Fiica lui Teo a împlinit 18 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Îngerul meu sărbătorit…'

Teo Trandafir și Maia au o relație specială și, de fiecare dată, când apar în public se poate observa cu ușurință chimia dintre cele două. Prezentatoarea tv a înfiat-o pe fetița ei pe când era doar un bebeluș. Totodată, a avut grijă să-i spună adevărul Maiei, cu privire la procesul de adopție, cât mai timpuriu. Cele două se aseamănă din multe puncte de vedere, dar se și completează. I-a plăcut dintotdeauna faptul că Maia este un om onest și curajos. 

Citește și: Ce relație are acum Teo Trandafir cu tatăl ei, grav bolnav:”Se interesează de soarta mea”

Citește și: Când s-au cunoscut Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru:„Cea mai bună femeie din televiziune!'

Citește și: Anca Țurcașiu, surpriză de proporții de ziua ei. A împlinit 52 de ani:”Doamne, Maica Domnului!”

Citește și: Adela Popescu, primele declarații despre botezul fiului cel mic:„Nu m-am sinchisit să-i muțumesc pe alții'

Teo Trandafir, mesaj emoționant pentru fiica ei care a împlinit 18 ani

Gazda emisiunii Teo Show, de la Kanal D, și-a sărbătorit fetița, care a ajuns la vârsta majoratului. Pe pagina de Instagram, Teo Trandafir a postat o fotografie mai veche cu cele două, împreună cu un mesaj care i-a emoționat pe fani. 

„Sunt 18 ani de fericire, îngerul meu sărbătorit. Azi ești majoră, iar cadoul tău pentru mine e o viață senină, împlinită. Îți mulțumesc! La mulți ani, Maia mea!', a fost mesajul pe care Teo l-a publicat pe Instagram.

Multe vedete, mai ales colege de trust cu Teo Trandafir, au lăsat urări și mesaje, la rândul lor: „La multi ani Maia❤️❤️❤️', „La multi ani sanatosi, frumoasele mele!!!!🤍🤍', „La mulți ani , Mayu😍', „La multi aniiiii!!!🎉🎉🎉😍😍😍', au fost doar câteva dintre felicitările primite de la vedetele de la noi, printre care Amna, Claudia Pavel, Bella Santiago și Misha. 

Ce părere are Teo Trandafir despre iubitul fiicei sale, Maya 

Teo Trandafir și fiica ei, Maya, sunt de nedespărțit, iar cele două nu ezită să-și mărturisească toate secretele, exact ca două prietene. Fata ei a ajuns la vârsta majoratului și trăește o frumoasă poveste de dragoste cu actualul iubit. Vedeta de la Kanal D a subliniat faptul că nu vrea să discute despre iubitul Maiei, în absența lui. Aceasta a menționat că părerea sa despre băiat este ușor diferită de cea a fiicei sale.

„Nu îmi place să vorbesc despre viața privată a cuiva care nu este de față și nu poate infirma lucrurile pe care le spun. Nu pot să spun că l-am cunoscut în măsura în care l-a cunoscut ea. Opiniile mele diferă, din motive evidente, de opiniile ei în legătură cu aceeași persoană’, a declarat Teo pentru Click!.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter