Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, prima apariție publică de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina. La ce eveniment a participat

Publicat pe

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, a avut prima apariție publică de la izbucnirea războiului. Iubita lui Vladimir Putin a stat ascunsă de ochii curioșilor de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina. Acum, pentru prima oară în ultimele două luni, ea a participat la un eveniment anual de gimanstică ritmică pentru juniori, care îi poartă numele, ce a avut loc la VTB Arena, din Moscova.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina Kabaeva este o fostă gimnastă de origine rusă, despre care se speculează că ar fi iubita lui Vladimir Putin. Aceasta nu a apărut deloc în spațiul public de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina. Acum însă, ea a luat parte la un eveniment anual de gimanstică ritmică pentru juniori, care îi poartă numele, ce a avut loc la VTB Arena, din Moscova.

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, prima apariție publică de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina. La ce eveniment a participatAlina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, prima apariție publică de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina. La ce eveniment a participat

Fotografiile au fost făcute publice de Ekaterieni Sirotina, fostă gimanstă și dansatoare profesionistă și apropiată Alinei.

Citește și : Decizia luată de oligarhul rus Roman Abramovich după ce s-a îndrăgostit de o ucreaineană cu 30 de ani mai tânără

Citește și: Modelele din Rusia își taie gențile Chanel pe Instagram, în semn de protest. Care e motivul

Citește și: Ucraina nu va accepta nicio pierdere teritorială în contextul războiului cu Rusia: „Vom lupta împotriva oricărui scenariu posibil

Citește și: Roxana Ciuhulescu, dezamăgită de atitudinea lui CRBL, la Survivor:’A scos la iveală ce era cel mai rău…’

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, a avut prima apariție publică de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina

Alina Kabaeva a participat la evenimentul care îi poartă numele. Alături de fotografiile postate de Ekaterina Sirotina, a fost atașat și un mesaj referitor la tinerii gimnaști.

„Festivalul Alina' 2022. Iubit, incredibil și atât de mult așteptat! De data asta e cu totul diferit! Secretul succesului acestui eveniment, cel mai strălucitor din lumii gimnasticii, este în primul rând, rezultatul muncii strânse, în echipă, deoarece crearea unei performanțe atât de mari este posibilă doar atunci când energiile pure și creative ale oamenilor se unesc. Energia copiilor îndrăgostiți de gimnastică, campioni deja desăvârșiți, super-profesioniști cu experiență neprețuită – RPG-uri, coregrafi, designeri de costume, artiști de machiaj și, cel mai important, însăși energia Alinei, care aprinde și adună oameni în jurul ei', a început Ekaterina mesajul.

Ce spune despre gimnastă

Ekaterina a mai notat, în mesajul postat, și faptul că Alina Kabaeva poate fi considerată soarele gimnasticii ruse. Aceasta susține că poate fi un real exemplu și o sursă de inspirație pentru toți practicanții acestui sport.

„Așa cum Alexandru Sergheevici Pușkin este soarele poeziei ruse, Alina Kabaeva este soarele gimnasticii ruse! Dragostea ei altruistă și devotamentul față de gimnastică este cel mai bun exemplu, este inspirație și motivație pentru fiecare participant la festival și pentru toți cei implicați în minunatul nostru sport!', a mai spus ea.

Sursă foto: Instagram, Profimedia, Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter