Roxana Ciuhulescu, dezamăgită de atitudinea lui CRBL, la Survivor: "A scos la iveală ce era cel mai rău..."

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu a acceptat să facă parte din competiția Survivor România, însă nu a rezistat prea mult în jungă. S-a accidentat și a fost nevoită să părăsească emisiunea. Întoarsă în țară, vedeta de televiziune a vorbit deschis despre proiectul în care a fost implicată, însă a făcut și declarații neașteptate despre CRBL.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Roxana Cihulescu a făcut parte din echipa Faimoșilor, iar în timpul competiției a avut parte de mai multe discuții aprinse cu colegii. Ei bine, în cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a decis să vorbească deschis despre experiența trăită în Republica Dominicană, dar a făcut și declarații neașteptate despre CRBL.

Roxana Ciuhulescu, dezamăgită de atitudinea lui CRBL, la Survivor: "A scos la iveală ce era cel mai rău..."Roxana Ciuhulescu, dezamăgită de atitudinea lui CRBL, la Survivor: "A scos la iveală ce era cel mai rău..."

Fosta concurentă s-a arătat dezamăgită de atitudinea pe care cântărețul a adoptat-o la Survivor România, însă își dorește ca acesta să ajungă până în marea finală. Iată ce a mai spus despre Faimos.

Citește și: Ce a pățit Roxana Ciuhulescu în culise, după ce a fost eliminată de la Survivor:„M-au urcat o oră jumate, izolată, într-o mașină’

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu la Survivor:'El are o supărare…'

Citește și: Ce relație are Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„De multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată:„I-am prins în fapt’

Roxana Ciuhulescu, dezamăgită de atitudinea lui CRBL, la Survivor

În cadrul unui interviu, Roxana Ciuhulescu a recunoscut că îl aprecia extrem de tare pe CRBL înainte de a intra în competiție. Deși nu îl cunoaștea personal, îl urmărea în mediul online și îl susținea ca artist. Însă, a fost extrem de dezamăgită de atitudinea lui la Survivor România.

Ba chiar mai mult, fosta concurentă a recunoscut că la Zmărăndescu se aștepta să aibă tot felul de ieșiri, însă la cântăreț nu s-a gândit vreo secundă că o să reacționeze în acel mod.

„Cred că din cauza foamei, oamenii se transformă. Nu e vorba numai de ei. Poate și eu am fost altfel. Suferința, că era de dor sau foame, pe toți ne-a transformat și a scos la iveală ce era cel mai rău din noi. De exemplu, eu am fost mare fan CRBL. Mi-a plăcut și îmi era drag de el, deși nu am avut niciodată o relație apropiată. Ne știam din spațiul public și îi trimiteam an de an mesaje când era ziua lui de naștere. În momentul în care am fost împreună la Survivor, acolo ceva s-a scurtcircuitat. Pe mine m-a dezamăgit. Pe Zmărăndescu îl știam din circuitul KO, știam ce „poamă' este, cu el sunt obișnuită, dar CRBL a fost o mare dezamăgire pentru mine. S-a încheiat acest capitol', a spus Roxana Ciuhulescu, potrivit Ego.ro.

Totuși, Roxana își dorește ca CRBL să ajungă în marea finală.

„Îi doresc să rămână până la final, să sperăm că va rezista. M-aș bucura să rămână din seria aceasta, însă îmi este greu să cred că o să mai rămână cineva din seria aceasta până la final. Nu știu dacă neapărat că Războinicii sunt mai sus, căci și Faimoșii au avut zilele lor bune, din păcate mai puține ca ale Războinicilor. Însă, să nu uităm regulile jocului. Vin cei noi cu forțe proaspete, odihniți și mâncați, pe când cei care au mai rămas sunt tot mai slăbiți, obosiți și uzați, astfel că automat cei care vin îi vor scoate pe cei care erau deja în concurs', a mai adăugat aceasta, potrivit sursei citate anterior.

Ce planuri de viitor are Roxana Ciuhulescu

După întorcerea de la Survivor România, vedeta s-a gândit la cum ar fi să se reîntoarcă în televiziune, însă spune că nu mai vrea să fie implicată într-un proiect așa de mare precum Survivor.

„Și eu îmi doresc, aș vrea să mă laud cu ceva, deocamdată nu am cu ce. Nu am nicio propunere, însă aștept. Mi-aș dori să mă reîntorc în TV, însă nu cred că mai pot avea proiecte de anvergura Survivor, adică să merg în calitate de concurent. Nu mă mai simt în stare, cred că m-am supraestimat, dar nu regret că m-am dus. Cred că ar trebui să mă mai așez puțin la casa mea și să îmi văd de copii', a încheiat aceasta.

sursă foto- Facebook și Arhiva VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter