Horoscop 18 aprilie 2022. Leii, trădați în dragoste

Publicat pe

Horoscop 18 aprilie 2022. Săptămâna începe cu vești bune pe plan profesional pentru multe zodii, dar, în contrapartidă, cu probleme pe plan sentimental. Mulți dintre nativi se vor confrunta cu neîncrederea, bănuielile, gelozia și lipsa certitudinilor în cuplu…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 18 aprilie 2022. Berbec

Azi, la job, vei reuși să deschizi cutia Pandorei, aducând la suprafață o problemă mai veche. PAradoxal, superiorii îți vor aprecia sinceritate și noul capital de încredere primit ar putea să te propulseze într-un post mai bun. Și latura financiară este bine aspectată.

Horoscop 18 aprilie 2022. Taur

Lunea nu e ziua ta favorită, însă vei reuși să treci cu bine peste toate provocările profesionale, nu puține! Din păcate, nu te vei descurca la fel de bine și pe plan sentimental, fiindcă azi vei reuși să te cerți la cuțite cu partenerul tău, aproape din nimic… Revizuiește-ți atitudinea, ești prea impulsivă!

Horoscop 18 aprilie 2022. Gemeni

Ve începe săptămâna gata obosită și vei decreta, încă de la primele ore, că ai nevoie de un concediu. Mai mult, vei reuși să intri în conflict cu un prieten bun, iar asta te va durea mai mult ca orice. Din fericire, îți merge bine în dragoste, iar asta va compensa dezastrul zilei…

Citește și: Cât de norocos ești, în funcție de zodia ta

Citește și: Horoscop amoros.Ce note au la pat zodiile masculine

Citește și: 5 zodii care trădează mereu.Ferește-te de ele!

Citește și: Top 4 cele mai romantice zodii

Horoscop 18 aprilie 2022. Rac

Ai probleme cu jobul, cu banii, cu sănătatea… Nimic nu pare să fi rămas neafectat în viața ta. Azi însă se pot schimba lucrurile radical, după ce vei primi o ofertă profesională care te va face să uiți de toate necazurile. Lucrurile se pot schimba peste noapte la 180 de grade.

Horoscop 18 aprilie 2022. Leu

În ceea ce te privește, una caldă, una rece… Dacă la job îți merge mai bine ca niciodată, nu același lucru se poate spune și despre viața sentimentală. Senzația că partenerul de viață îți ascunde ceva s-ar putea concretiza azi, după ce vei primi și dovada infidelității sale!

Horoscop 18 aprilie 2022. Fecioară

Vei avea parte de o zi relaxantă azi, inclusiv la job, lucru de care nu te-ai mai bucurat de mult. De asemenea, latura financiară este bine aspectată și începe să iasă soarele pe strada ta și pe plan amoros. O veste primită spre seară te va surprinde în mod plăcut.

Horoscop 18 aprilie 2022. Balanță

O zi ciudată la serviciu, și plină de evenimente, și bune, și rele, la serviciu pentru tine, așa că vei respira ușurată când se va încheia. Astrele nu te vor lăsa să te relaxezi, ci îți vor pune și inima pe jar… Cineva din trecutul tău va reapărea în viața ta și nu e exclus să reluați povestea de iubire.

Horoscop 18 aprilie 2022. Scorpion

Ai probleme și la serviciu, și acasă, și pur și simplu nu știi cum să te mai împarți. În timp ce superiorii te atenționează din cauza lipsei de concentrare, partenerul îți reproșează că dedici prea mult timp muncii. Mai mult, e posibil să-ți reproșeze și o relație cu cineva de la job…

Horoscop 18 aprilie 2022. Săgetător

Dacă încă n-ai plecat în vacanța peste hotare pe care o plănuiești de mult, vei începe să faci rezervări chiar de azi. Pentru prima dată nu-ți va păsa de reproșurile superiorilor și nici de faptul că ai o mulțime de proiecte în derulare. Asta poate și fiindcă te-ai îndrăgostit…

Horoscop 18 aprilie 2022. Capricorn

Mare atenție azi la… neatenție! Nu te poți concentra și riști să faci greșeli nepermise la job. Mai mult, ar fi bine ca azi să nu faci niciun fel de tranzacție, astrele nu te favorizeză nici pe plan financiar. În schimb, Cupidon va pune stăpânire pe inima ta și e o senzație care îți place enorm.

Horoscop 18 aprilie 2022. Vărsător

Deși mai ai o veșnicie până atunci, te bate gândul pensionării, atât de mult îți displace jobul tău în această perioadă… Asta s-ar putea să se întâmple mai repede decât crezi, fiindcă azi un prieten îți va face o ofertă de afaceri care te-ar putea face să devii propriul patron! Finanțele sunt și ele bine aspectate.

Horoscop 18 aprilie 2022. Pești

Ți-ai dori un job cu mai puțină răspundere, pentru că azi vei simți mai mult ca niciodată nevoia de a nu fi permanent sub lupă. Apar discuții în colectiv și ți se vor imputa și făcute, și nefăcute. Abia spre seară situația se va relaxa, când vei petrece câteva ore plăcute alături de partener.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter