Ucraina nu va accepta nicio pierdere teritorială în contextul războiului cu Rusia: „Vom lupta împotriva oricărui scenariu posibil”

Publicat pe

Ucraina nu va accepta nicio pierdere teritorială în contextul războiului cu Rusia, potrivit Ministrului de Finanțe. Ministrul de Finanțe al Ucrainei, Serhii Marchenko, a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre consecințele pe care Ucraina le poate avea în contextul războiului cu Rusia. Acesta susține că țara afectată nu va renunța la niciun teritoriu și că oamenii de la conducere vor lupta împotriva oricărui scenariu care duce în această direcție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă chiar și astăzi! Oamenii aflați la conducerea țării afectate încearcă să obțină, prin negocieri, cea mai optimă soluție pentru a opri întregul conflict armat. În acest context, Ministrul de Finanțe al Ucrainei a oferit un interviu pentru CNN. În cadrul acestuia, el a vorbit despre varianta în care țara sa va pierde anumite teritorii. Acesta a subliniat că nu va renunța la niciun spațiu ucrainean. În plus, va lupta în continuare pentru ceea ce aparține poporului atacat.

Ucraina nu va accepta nicio pierdere teritorială în contextul războiului cu Rusia: „Vom lupta împotriva oricărui scenariu posibil'Ucraina nu va accepta nicio pierdere teritorială în contextul războiului cu Rusia: „Vom lupta împotriva oricărui scenariu posibil'

Acesta a subliniat că nu își dorește ca Ucraina să piardă vreun teritoriu deoarece va afecta economia țării. Iată declarațiile făcute de Ministrul de Finanțe al țării afectate!

Citește și: Zelenski este pregătit pentru o întâlnire cu Vladimir Putin:Demnitatea noastră nu va salva vieți

Citește și: Volodimir Zelenski, imagine rară din copilărie, alături de mama lui.Cu ce se ocupă tatăl președintelui Ucrainei

Citește și: Fosta soție a lui Marian Drăgulescu de la Survivor, despre bătăile încasate de la sportiv:„Am fost desfigurată!

Citește și: Andreea Perju și Giulia au fost prietene, dar relația lor s-a răcit:„Încăpățânată, egocentristă și un pic nerealistă

Ucraina nu va accepta nicio pierdere teritorială în contextul războiului cu Rusia, potrivit Ministrului de Finanțe

Ministrul de Finanțe al Ucrainei, Serhii Marchenko a fost întrebat despre comentariile făcute de șeful Intel al armatei ucrainene, Kyrylo Budanov. Acesta susține că Vladimir Putin ar putea cere ca Ucraina să fie împărțită în două. Marchenko a răspuns categoric și a subliniat că țara atacată nu va avea nicio pierdere teritorială.

'Nu vom accepta nicio pierdere a țării noastre. Vom lupta împotriva oricărui scenariu posibil care ne mută spre acest lucru. Nu se poate nici măcar să menționăm că putem trăi fără o parte a teritoriului nostru. Este vorba despre economia noastră. Este vorba despre oamenii noștri. Este vorba acum despre logistica noastră. Portul nostru din regiunea Odesa este blocat. Așa că trebuie să găsim o altă modalitate de a transfera mărfurile către Europa și alte țări', a declarat el pentru CNN.

„Sancțiunile sunt foarte importante'

Acesta a vorbit inclusiv despre sancțiunile dure pe care rușii le-au suportat de la începutul invaziei în Ucraina. Ministrul de Finanțe a subliniat că e important să se înțeleagă că războiul este o cale greșită.

'Pentru noi, este important ca fiecare cetățean rus să sufere și de aceea sancțiunile sunt foarte importante în această chestiune, iar guvernul nostru și președintele nostru au încercat să facă tot ce este posibil pentru ca fiecare cetățean rus să înțeleagă că modul în care își susțin puterea este pe calea greșită', a mai spus el.

Sursă foto: Profimedia, Hepta Photo, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter