Volodimir Zelenski, imagine rară din copilărie, alături de mama lui. Cu ce se ocupă tatăl președintelui Ucrainei

Publicat pe

De ceva timp, în mediul online circulă o imagine rară cu Volodimir Zelenski, din copilărie, în care apare alături de mama lui. Internauții au fost surprinși să-l vadă pe președintele Ucrainei în această ipostază, fotografiile cu el din acea perioadă fiind puține la număr. Iată cu ce se ocupă tatăl liderului ucrainean, dar și ce relație are oficialul cu părinții lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De câteva zile, pe Internet circulă o imagine rară cu Volodimir Zelenski, realizată în perioada copilăriei lui. În fotografie, președintele ucrainean apare alături de mama sa. Cea care i-a dat naștere îl ține în brațe, iar liderul din Ucraina, pe atunci doar un copil, arăta complet diferit.

Volodimir Zelenski, imagine rară din copilărie, alături de mama lui. Cu ce se ocupă tatăl președintelui UcraineiVolodimir Zelenski, imagine rară din copilărie, alături de mama lui. Cu ce se ocupă tatăl președintelui Ucrainei

Volodimir Zelenski se află pe buzele tuturor după ce Rusia a invadat Ucraina. Deși este cunoscut în întreaga lume, puțini știu cum arată familia lui. Acum câteva zile, în mediul online a circulat o fotografie de colecție cu el, realizată în copilărie. Astfel, admiratorii săi au avut ocazia să afle cum arată mama lui, femeia ținându-l în brațe în poză.

Citește și: Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski, a transmis o scrisoare deschisă întregii lumi:”Acest război este purtat împotriva populației civile”

Citește și: Zelenski cere o întâlnire cu Putin, pentru a pune capăt conflictului:”Se pot face compromisuri, dar nu trebuie să fie o trădare a țării mele”

Citește și: De ce nu se căsătorește George Burcea cu Viviana Sposub, după terminarea divorțului de Andreea Bălan:„Lucrurile trebuie luate pas cu pas'

Citește și: Misterul superiahtului de 700 de milioane de dolari blocat în Italia:”Toată lumea îi spune iahtul lui Putin, dar…”

Volodimir Zelenski, imagine rară din copilărie, alături de mama lui

Volodimir Zelenski s-a născut pe data de 25 ianuarie 1978, în Krîvîi Rih, Ucraina. Conform fanatik.ro, el este singur la părinți. Liderul ucrainean a avut dintotdeauna o relație bună cu părinții lui. Oleksandr și Rimma, cei care i-au dat viață, l-au susținut în orice decizie pe care a luat-o de-a lungul timpului, motiv pentru care el le e profund recunoscător.

De câteva zile, pe rețelele de socializare a apărut o imagine rară cu Volodimir Zelenski și mama lui. Fotografia a fost realizată în copilărie președintelui ucrainean, pe vremea când el avea doar câțiva anișori. În poză, el pare să aibă un zâmbet discret pe buze, semn că era fericit să fie ținut în brațe de cea care i-a dat naștere.

Cu ce se ocupă tatăl președintelui Ucrainei

Sursa menționată mai scrie Volodimir Zelenski e apropiat mai mult de mamă, iar tatălui lui, un reputat om de știință, îi poartă un mare respect. Mama liderului Ucrainei, Rimma, are 71 de ani, iar tatăl lui, Oleksandr, 78. Despre cea care i-a dat naștere politicianului nu se cunosc prea multe, însă despre tatăl lui se știe că e unul din cei mai respectați oameni de știință din țara vecină, specializat în cibernetică.

Tatăl lui Volodimir Zelenski a lucrat ca miner mulți ani. Oleksandr Zelenski e specializat în automatizarea suportului geologic și de topografie. De asemenea, părintele președintelui Ucrainei activează și ca doctor în științe tehnice. Acesta ocupă și funcția de șef al Departamentului de Cibernetică și Hardware de Calcul al Universității de Stat Kryvyi Rih, din anul 1995.

Bunicul lui Volodimir Zelenski a luptat în al Doilea Război Mondial

Oleksandr Zelenski s-a născut tot în Krîvîi Rih, Ucraina, la fel ca fiul său. Tatăl lui Volodimir Zelesnki a venit pe lume pe 23 decembrie 1947. Istoricul familiei arată că bunicul președintelui ucrainean, Semyon (Simion) Ivanovych Zelenski, a luptat în Divizia 57 a Armatei Roșii. Acesta și-a riscat viața în timpul celui de-al doilea Război Mondial.

În anul 1972, tatăl lui Volodimir Zelenski a luat diploma de licență în inginerie electrică de la Universitatea de Stat Kryvyi Rih. Mai apoi, în 1983, Oleksandr Zelenski și-a susținut și disertația. Asta se întâmpla la Universitatea de Stat de Mine din Moscova. Lucrarea lui se numea „Calcul automat al rezervelor de minereu de fier în cariera ICS'.

Sursă foto: Facebook, Twitter

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter