Secrete de frumusețe cu interpreta Claudia Ghițulescu!

Publicat pe

AFLĂ CE GAMĂ DE ÎNGRIJIRE A TENULUI FOLOSEŞTE ARTISTA

Desemnată drept „Cea mai frumoasă solistă de muzică populară', Claudia Ghiţulescu îşi menţine titlul admirabil. Are grijă să facă mişcare regulat, ca să rămână în formă, şi nu lasă lucrurile la voia întâmplării nici atunci când vine vorba despre chip. Artista împărtăşeşte cu fanii din secretele care o ajută să aibă un ten impecabil, la 44 de ani: a descoperit un brand românesc care conferă pielii exact îngrijirea de care nevoie, la zece minute de la aplicare. 

CLAUDIA GHIŢULESCU ÎŞI MENŢINE TENUL TÂNĂR CU AJUTORUL UNUI METAL PREŢIOS

Atrasă întâi de ingrediente, apoi cucerită de efectul imediat! Cam aşa se poate descrie felul în care Claudia Ghiţulescu a făcut cunoştinţă cu noul ei brand favorit de îngrijire a pielii, Momirov Cosmetics

CLAUDIA GHIŢULESCU: „Momirov Cosmetics este pentru mine un brand de aur, la propriu, şi mă bucur nespus să văd că şi românii încep să fie tot mai vocali în acest domeniu. Aurul coloidal şi acidul hialuronic din gama aleasă de mine, 24K Gold, sunt combinaţia perfectă, care îmi menţine tenul hidratat, ferm şi strălucitor. Pot să spun că, deşi sunt fană a produselor de calitate şi a tratamentelor făcute la salon de ceva timp, nu am aflat nicicând mai bine ca acum beneficiile acestor ingrediente asupra tenului meu.'

Primele produse testate şi îndrăgite de artista de muzica populară au fost apa micelară şi spuma de curăţare cu aur şi acid hialuronic, pe care le-a integrat în rutina ei zilnică de îngrijire. 

CLAUDIA GHIŢULESCU: „Pentru că evenimentele la care particip mă obligă să port machiaj, am nevoie de o îngrijire extrem de atentă a tenului, drept care demachierea este un pas peste care nu trec niciodată! Folosesc apa micelară de la Momirov Cosmetics, ulterior aplic spuma de curăţare. Ceea ce îmi place este că ambele sunt ideale şi pentru zona sensibilă a ochilor, deci nu există riscul de apariţie a neplăcutelor iritaţii.' 

Artista şi-a completat ritualul de îngrijire cu încă două produse esenţiale în menţinerea sănătăţii pielii, indiferent de vârsta pe care o avem: crema antirid pentru conturul ochilor de la Momirov Cosmetics, care are un efect de lifting instant, şi serumul 24K Gold, îmbogăţit cu aur, vitamina C, acid hialuronic şi extract de viţă de vie BIO, desemnat produsul anului 2022 la gala Cosmobeauty Awards.

MOMIROV COSMETICS, VIITORUL COSMETICELOR, ÎN PREZENT

Prin gama 24K Gold, Tiana Momirov, fondatoarea brandului Momirov Cosmetics, şi-a dorit să ofere o îngrijire deosebită pielii mature, cea care, de altfel, are nevoie de o atenţie mai specială. Experta în frumuseţe ne-a împărtăşit cum a conceput produsele care astăzi cuceresc românii şi prin preţurile lor accesibile.

TIANA MOMIROV, FONDATOARE MOMIROV COSMETICS: „Ne-am dorit să facem aurul coloidal vedeta gamei noastre, datorită proprietăţilor sale antibacteriene şi antiinflamatoare, care l-au consacrat de-a lungul timpului. Ceea ce mulţi probabil nu ştiu este că am apelat şi la un activ revoluţionar pentru piaţa cosmeticelor. Este vorba despre TENS’ UP, un concentrat care asigură o netezire perfectă, imediată şi de lungă durată, practic un vis la care în urmă cu câţiva ani puteam doar spera. În doar o săptămână, reuşim prin intermediul lui să îmbunătăţim producţia de colagen cu până la 25%, potrivit studiilor clinice.'

Momirov Cosmetics aduce secretele frumuseţii din toate colţurile lumii sub acelaşi brand. Din 2019, ele sunt transpuse în formule speciale, create alături de o echipă de colaboratori de excepţie, în cadrul unui mic laborator din Timişoara. 

Descoperiţi gama folosită de artista Claudia Ghiţulescu pe site-ul: https://momirov.ro/

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă