Cum arată Corina Caciuc în colanți, la două luni după naștere. Iubita lui Laurențiu Reghecampf s-a îngrășat foarte puțin în timpul sarcinii

Publicat pe

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a impresionat cu cea mai recentă ieșire în oraș. Îmbrăcată într-o pereche de colanți, i-a uimit pe cei care erau curioși să afle cum arată Corina Caciuc la două luni după ce a devenit mamă pentru prima oară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Partenera de viață a antrenorului l-a făcut din nou tată de băiat. Iar acum se bucură amândoi din plin de fiecare clipă petrecută alături de micul Liam. Își trăiesc povestea de iubire ascunsă de lumina reflectoarelor, dar acum Corina a fost surprinsă în oraș atunci când se aștepta mai puțin.

Cum arată Corina Caciuc în colanți, la două luni după naștere. Iubita lui Laurențiu Reghecampf s-a îngrășat foarte puțin în timpul sarciniiCum arată Corina Caciuc în colanți, la două luni după naștere. Iubita lui Laurențiu Reghecampf s-a îngrășat foarte puțin în timpul sarcinii

Cum arată Corina Caciuc în colanți, după ce a născut în urmă cu două luni

Bruneta a reușit să revină rapid la o siluetă de invidiat. Recent, iubita lui Reghe a avut niște drumuri de făcut prin Capitală. Îmbrăcată lejer și comod, dar cu o pereche de colanți care i-a scos în evidență picioarele zvelte, Corina și-a văzut discret de treabă, așa cum ne-a obișnuit deja.

Cei de la Playtech au surprins-o în timp ce se afla la direcția pașapoarte din mall-ul Park Lake. Foarte probabil ca bruneta să îi fi pregătit pașaportul fiului ei. Asta pentru că Reghecampf nu a pierdut vremea după ce a rămas liber de contract. A dat rapid curs ofertei primite din partea celor de la Baku, Azerbadjan. Cu siguranță, antrenorul își dorește să fie însoțit acolo de iubita lui, dar și de fiul lor, Liam.

Citește și: Ce părere are Elena Merișoreanu despre iubita lui Reghe. Cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan, declarații neașteptate după ce a cunoscut-o pe Corina Caciuc:'Actuala lui soție…' / EXCLUSIV

Citește și: Dima Trofim și-a botezat fiica. Primele imagini de la slujba religioasă:”O să vină și nunta”

Citește și: Reghe și Corina Caciuc, prima apariție în calitate de cuplu la un eveniment monden.Cum s-au comportat cei doi, în văzul lumii

Citește și: Denisa Filcea, declarații controversate după ce a devenit mamă:”Copiii nu cer să se nască, noi alegem să îi aducem pe lume și trebuie să încetăm să ne plângem”

Ce semnificație are numele Liam

Laurențiu Reghecampf a păstrat această tradiție. Dacă pe ceilalți doi fii i-a botezat Luca și Laurențiu, de data aceasta a ales un nume mai special, originar de pe alte meleaguri.

„Nu are o semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian, a fost dorința Anei să-i punem numele meu, iar pe Liam m-am gândit că dacă deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta, a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Ce a anunțat Reghe despre nunta cu iubita lui?

Tot în aceeași emisiune, prezentată de Denise Rifai, Laurențiu Reghecampf a făcut și o serie de dezvăluiri despre momentul în care va ajunge în fața altarului alături de Corina.

Cu toate că nu ar refuza să se căsătorească din nou, antrenorul a decis să se concentreze momentan pe creșterea micului Liam, înainte să își facă planuri pentru ziua cea mare: „Urmează, vedem. Nu este… În momentul de față, nu acest lucru este important. Important este Liam„, a mărturisit Reghe în emisiune.

Sursă foto: Instagram, Kudika

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă