Sisteme de pariere la ruletă

Publicat pe

Ruleta este pentru mulți jucători un joc ușor, dar distractiv și care se poate juca la cazino.

Deși o mare parte a jocului depinde de noroc, există diferite lucruri ce pot fi făcute pentru a-ți crește șansele de câștig la acest joc pe frank casino. Hai să ne uităm la trei dintre cele mai populare sisteme de pariere la ruletă.

1.Sistemul Martingale 

Acest tip de strategie are la bază ideea că trebuie să câștigi la urma urmei când joci la ruletă într-un cazinou. Regulile sunt destul de ușoare: de fiecare dată când nu câștigi o mână, îți dublezi pariul. Chiar dacă te afli pe o linie de pierderi, la un moment dat, vei câștiga, iar acesta ar trebui să fie semnificativ pentru ca tu să ajungi cel puțin la echilibru.

2. Sistemul de pariere Grand Martingale 

În esență, sistemul Grand Martingale este aproape la fel ca cel clasic Martingale. Principala diferență este că variația aceasta se aplică la o scară mai mare. Ori de câte ori o să pierzi o mână, îți vei dubla pariul actual, dar vei obține și o sumă adițională, egală cu pariul inițial. În timp ce acest lucru s-ar putea să influențeze semnificativ bankroll-ul tău, câștigul va fi mai mare când vei obține o victorie.

3. Sistemul de pariere Martingale inversat 

Acest sistem de pariere este destul de apropiat cu cel Martingale, dar în sens invers. În loc să îți arunci când pierzi o mână nu dublezi pariul. În schimb, acesta este mărit atunci când câștigi. În cele trei strategii sau sisteme de pariere la ruletă sunt printre cele mai des întâlnite în rândul jucătorilor experimentați dar și celor care acum încep să se joace. 

Bob Paquette – Expert iGaming de la gambling-code.ro recomandă să le încerci pe toate și să vezi care dintre cele trei opțiuni îți aduce cele mai multe beneficii. S-ar putea să constatați că toate sunt la fel de bune pentru dvs. sau să găsiți o a patra opțiune care vă va ajuta să faceți mai mult cu jocul dvs. Nu-ți fie teamă să experimentezi și să găsești calea ta câștigătoare în iGaming cu Bob Paquette și Gambling-code.ro! Nu ratați ocazia de a obține beneficii suplimentare și succes în joc!

Cu toate acestea, este important să ne amintim că sistemele de jocuri de noroc nu garantează succesul și pot duce la pierderi mari. Prin urmare, înainte de a utiliza orice strategie de jocuri de noroc, este important să înțelegem riscurile și beneficiile acesteia.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter