Bianca Patrichi, după ce Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor 2023: "Te porți ca un jeg..."

Publicat pe

Patru concurenți din echipa Faimoșilor au fost în pericol de eliminare, seara trecută. Carmen Grebenișan, Ada Dumitru, DOC și Crina Abrudan au așteptat cu sufletul la gură decizia publicului. Cea care a părăsit competiția a fost prezentatoarea de știri, care a făcut și primele declarații despre eliminarea din concurs.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În ediția de seara trecută, 4 Faimoși au fost în pericol de eliminare. Carmen Grebenișan, Ada Dumitru, DOC și Crina Abrudan au așteptat decizia publicului, iar cea care a părăsit competiția a fost prezentatoarea de știri. La nici o lună de când a intrat în competiție, Crina Abrudan a primit cele puține voturi din partea celor de acasă și a fost eliminată.

Bianca Patrichi, după ce Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor 2023: "Te porți ca un jeg..."Bianca Patrichi, după ce Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor 2023: "Te porți ca un jeg..."

După ce și-a auzit numele, Crina Abrudan a făcut și primele declarații, dar a ținut să precizeze și anumite aspecte legate de echipa Faimoșilor. Iată ce a spus fosta Faimoasă de la Survivor!

Citește și: Survivor România 2023. Crina Abrudan a fost eliminată din competiție

Citește și: Câți bani câștigă Crina Abrudan la Survivor 2023. Este plătită mai puțin decât Carmen Grebenișan

Citește și: Cum a devenit George Mihăiță actor, deși a picat admiterea la Teatru de două ori:„Ele au observat talentul meu

Citește și: George Mihăiță, despre replica premonitorie din „BD intră în acțiune’ care i-a schimbat viața fiului său:’Eu să vorbesc în BD că știu jiu-jitsu și…’

Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor 2023

Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor 2023 și a făcut primele declarații. Vedeta de televiziune susține că și-a dorit foarte mult să participe la acest show și a făcut acest pas pentru ea.

„Domnul Dan, nu am niciun regret, nici că am venit, nici că plec. Am venit aici strict pentru mine. Nu am venit nici pentru mama, nici pentru soțul meu, nici pentru altcineva, nu am venit să demonstrez ceva, cuiva, pentru că lucrurile demonstrative în viață nu prea ies. Am venit pentru mine pentru că urmăream formatul de mult și îmi doream să ajung aici', a explicat Faimoasa înainte să se despartă de colegii ei.

Totodată, aceasta a mai ținut să precizeze că ultimele zile nu au fost deloc bune și a fost retrasă din cauza tensiunii din echipă.

„Nu știu dacă este devreme că plec, dacă mai trebuia să stau sau nu mai trebuia să stau, asta doar universul știe. Și sunt convinsă că a decis ceea ce este pentru mine. Dacă ies în acest moment de aici, înseamnă că atât mi-a fost mie benefic și util să stau în această competiție. Am fost retrasă în aceste ultime două zile pentru că tensiunea a fost foarte mare în această echipă și am simțit că oamenii nu-și mai spun lucruri, ci-și reproșează lucruri și-și aruncă cu vorbe…', a mai adăugat ea.

Crina Abrudan și Bianca Patrichi s-au certat la Survivor

Totodată, înainte de a pleca din competiție, Crina Abrudan s-a certat cu Bianca Patrichi. Cele două și-au aruncat cuvinte dure.

„Pentru mine, ești o dezamăgire', i-a fost fosta prezentatoare de știri dansatoarei și coregrafei Bianca Patrichi.

De asemenea, în momentul în care a vrut să-și ia rămas bun de la colega sa, coregrafa a refuzat să o îmbrățișeze.

„Nu mă mângâia, te rog frumos, pe cap așa pentru că nu ți-am făcut absolut nimic să te porți ca cu un jeg…', i-a spus Bianca.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă