Ce prețuri sunt la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. O porție de cartofi costă cât un meniu întreg

Publicat pe

Ce prețuri sunt la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. O porție de cartofi costă cât meniul zilei de la alte locații. Cătălin Scărlătescu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscut drept unul dintre cei mai renumiți și îndrăgiți bucătari din țară. Și fiindcă 'face magie' în bucătărie, nu putea să nu își deschidă o locație în care fanii și toți cei care vor să își delecteze papilele gustative să îi încerce preparatele culinare. Totuși, prețurile nu sunt pentru orice buzunar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimenti faptul că celebrul Chef are un lanț de trei restaurante în București. Bineînțeles, a ales zonele cele mai frecventate de către oameni, însă e clar că doar cine își permite poate mânca preparatele sale unice. Tu te-ai întrebat vreodată ce prețuri sunt la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu? Noi îți dăm un indiciu și îți spunem că porția de cartofi costă cât meniul zilei la alte restaurante.

Ce prețuri sunt la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. O porție de cartofi costă cât un meniu întregCe prețuri sunt la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. O porție de cartofi costă cât un meniu întreg

Cătălin Scărlătescu face o adevărată artă în bucătărie. Știe cum să îmbine preparatele pentru a oferi un gust autentic, dar și cum să le gătească astfel încât să fi un adevărat curcubeu pe cerul gurii. Cu toate astea, nu mulți își permit să mănânce zilnic la restarurantele sale. Prețurile nu sunt departe de restaurantele centrale și de renume din București, însă nici ca cele pe care le găsim la orice colț de stradă. Este de la sine înțeles acest lucru, fiindcă ingredientele folosite și modul de preparare sunt la alt nivel.

Citește și: Ce studii are Cătălin Scărlătescu și care a fost primul său job: „Nu am coborât sub suma aia”

Citește și: Rețeta de mucenici a lui Cătălin Scărlătescu

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre încoronarea Regelui Charles: muzica aleasă, obiceiurile și semnificația accesoriilor regale

Citește și: Anca Pandrea a primit o factură uriașă la gaze. Câți bani trebuie să achite actrița: „Am de plată foarte mult, în valoare de peste…' / EXCLUSIV

Ce prețuri sunt la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu este extrem de bine informat despre tot ceea ce înseamnă domeniul culinar. Știe cum și în ce fel să combine totul, pentru ca la final, clienții să se bucure de un gust demențial cu care vor mai vrea în viitor să își delecteze papilele gustative. Totuși, preparatele sunt unele gustoase, dar nu oricine și le-ar putea permite. Un singur produs, de exemplu, pornește de la 40 de lei. Nu, nu este vorba despre o simplă porție de cartofi prăjiți, fiindcă aceea costă 46 de lei.

Bineînțeles, dacă combini cu o garnitură, este de înțeles că prețul depășește suma de 100 de lei. Dacă vorbim despre meniuri pretențioase, fructe de mare și alte preparate inedite, prețurile cresc considerabil. Mai concret, un 'Turnedo Rossini: foie gras, beef fillet, croutons, truffle și jus de veau, 160 g' costă 184 RON, iar un 'Black Angus Entrecote Xmichurri, aioli 190g', ajunge la 194 lei.

Cătălin Scărlătescu a muncit mult până a obținut titulatura de 'bucătar'

Cătălin Scărlătescu nu s-a trezit un bucătar de succes peste noapte, așa cum sunt tentați mulți să creadă. A pornit de jos, astfel că de la manipulare marfă sau curățenie, a trecut ajutor de bucătar. Treptat, a căpătat experiență, astfel că a reușit să lucreze prin numeroase țări în domeniul culinar. Inclusiv în America, continent unde a participat la competiția 'America Express'.

' (…) M-am plimbat din Hong Kong până-n Brazilia. Am văzut vreo 50 şi ceva de ţări, şi nu câte trei-patru ore, cum le văd cei de pe croazieră. În niciun port n-am stat mai puţin de 4 zile. Apoi, am plecat iar în Germania, unde am început încet, încet să lucrez în restaurante pretenţioase, de top, printre care Kempinski Sporting Club Badsarrow, a urmat Filippo Nisi în Koln.

M-am întors în România şi am devenit şeful bucătar în anul de glorie al restaurantului Angels, după care am fost Executive Manager la Museum, în Cotroceni, am devenit copartener cu un prieten foarte bun italian, la un restaurant care se chema Il Gambero Rosso, iar de 6 ani lucrez la Howard Johnson', a povestit Cătălin Scărlătescu pentru csid.ro

Cătălin Scărlătescu: 'Eu toți banii din viața mea i-am dat pe cărți de bucătărie'

Ei bine, câtșigă sume impresionante de bani când vine vorba de lanțul de restaurante pe care-l are în București, însă pe majoritatea îi investește tot în bucătărie. Nu, nu ne referim doar la aparate, personal sau materii prime, ci și la cărți de bucătărie, unde Chef-ul descoperă noi secrete din diferite bucătării din lume.

'Văzusem 50 de state și mâncasem în 50 de mari orașe și poate chiar mai mult, eu toți banii din viața mea i-am dat pe cărți de bucătărie, pe mâncare și pe a înțelege tradițiile', a mărturisit celebrul chef de la Antena 1, în podcastul 'La Fileu'.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă