Stilul nu se demodează niciodată. Tommy Hilfiger a lansat magazinul online, în România

Publicat pe

Cred că suntem cu toții de acord că viețile noastre s-au schimbat radical, de mai bine de un an și jumătate, dar eu vă mărturisesc sincer faptul că am câteva plăceri la care n-am renunțat absolut deloc. Vacanțele în Italia, pizza și deserturile preferate, plimbările prin centrul Bucureștiului, și, nu în ultimul rând, shopping-ul… bucuria supremă a fiecărei femei!

Cred că suntem cu toții de acord că viețile noastre s-au schimbat radical, de mai bine de un an și jumătate, dar eu vă mărturisesc sincer faptul că am câteva plăceri la care n-am renunțat absolut deloc. Vacanțele în Italia, pizza și deserturile preferate, plimbările prin centrul Bucureștiului, și, nu în ultimul rând, shopping-ul… bucuria supremă a fiecărei femei!

Știți cum se spune… La vremuri noi, obiceiuri noi, iar shopping-ul online iată cum a devenit unul dintre hobby-urile mele de bază, mai ales de când și lucrez preponderent din liniștea propriei case. Bine, vă mărturisesc faptul că am vreo șase-șapte ani de când prefer să cumpăr online și vă pot spune din start câteva avantaje ale acestui tip de shopping. Faptul că economisesc timp, că evit traficul că, de cele mai mult ori, magazinele online au o ofertă mult mai bogată de produse…

Și iată că am primit super bucuroasă vestea că Tommy Hilfiger a lansat tommy.com, în România! De când așteptam asta! Vă imagiați că, imediat după evenimentul de lansare, care a avut loc pe data de 10 noiembrie, am intrat pe site și am și plasat o comandă. Mi-am ales câteva piese basic, pe care le pot mixa în stiluri total diferite, item-uri potrivite indiferent de sezon, ușor de accesorizat și care vor trece testul timpului. De altfel, asta îmi place cel mai mult la brandul Tommy Hilfiger. Faptul că piesele lor sunt timeless, iar materialele de foarte bună calitate, astfel încât pot rezista în garderobă chiar și un deceniu, fără să se demodeze sau să se deterioreze.

Aș vrea să vă mai spun faptul că Tommy Hilfiger oferă deopotrivă posibilitatea de a primi comanda la domiciliu sau de a fi ridicată dintr-unul dintre magazinele selecționate. Și, mai mult decât atât, transportul este gratuit, la comenzile de peste 250 de lei.

Cei care mă urmăriți pe platformele de social-media știți că sunt destul de activă și că-mi construiesc cu destul de mare ateție outfit-urile pentru fiecare ieșire, fie că vorbim despre o plimbare prin București sau pentru o vacanță. Și iată cum, duminică, m-am hotărât, împreună cu o colegă, să ieșim să explorăm străduțele din centrul Capitalei. Și, cum știam că vom străbate mulți kilometri pe jos, am ales o ținută casual, dar stylish, Tommy Hilfiger. Cizme plate, extrem de comode, care au trecut cu brio testul celor peste 10 mii de pași, o rochie-pulover din material super soft, o vestă destul de groasă, că vremea este înșelătoare, în această perioadă a anului, și un rucsac de dimensiune medie, dar încăpător… știm cu toții că noi, femeile, avem nevoie de un spațiu generos de depozitare! Am făcut multe fotografii, dar aleg să vi le prezint pe cele realizate pe Strada Vasile Conta, din spatele Pietei Romane, la aceste blocuri devenite deja celebre pe Instagram. Pur și simplu mi s-a părut că acest loc se potrivește perfect cu ținuta mea cool & stylish, de la Tommy Hilfiger.

Pentru că se apropie cu pași repezi luna cadourilor, vă mai ofer o informație esențială pentru voi, toți cei care iubiți brandul Tommy Hilfiger.

Pe site-ul tommy.com veți avea acces la o gamă largă de colecții TOMMY HILFIGER, din care fac parte Tommy Hilfiger Womenswear, Menswear, Kids si TOMMMY JEANS. Platforma Tommy Hilfiger este omnichannel, oferind fanilor brand-ului posibilitatea de a alege ca produsele achiziționate să fie livrate prin curier sau să le ridice dintr-unul dintre magazinele Tommy Hilfiger selecționate.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter