Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu de Sf Nicolae. Tatăl artistei a izbucnit în lacrimi: „Cavoul ei e plin de...”

Publicat pe

Familia Denisei Răducu nu-și poate reveni de când artista s-a stins din viață. De Moș Nicolae, tatăl regretatei cântărețe a mers la mormântul ei și i-a dus dulciurile pe care aceasta le prefera. Dezvăluirile cutremurătoare ale bărbatului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Denisa Răducu sau Denisa Manelista, așa cum o știa o țară întreagă, a murit în data de 23 iulie 2017, la vârsta de 27 de ani. Regretata artistă a lăsat un gol imens în sufletul familiei, dar și al apropiaților. Tatăl artistei nu a putut trece nici acum peste pierderea suferită.

Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu de Sf Nicolae. Tatăl artistei a izbucnit în lacrimi: „Cavoul ei e plin de...'Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu de Sf Nicolae. Tatăl artistei a izbucnit în lacrimi: „Cavoul ei e plin de...'

Bărbatul merge zilnic la cimitirul din Ștefănești, pentru a-i mai aprinde o lumânare fiicei sale. De Moș Nicolae, acesta a mers și i-a lăsat pe piatra rece câteva dulciuri pe care artista le prefera atunci când era în viață.

Citește și: Petrecere în familia Denisei Răducu, după 4 ani de doliu:„E prima după atât de mult timp’

Citește și: Ce ritual are mama Denisei Răducu în fiecare noapte:'Mă trezesc la 3, ora la care a murit, și…'

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Smiley, după ce a devenit tată:„Începe cu zâmbete…’

Citește și: Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, de ziua lui:„M-am îmbrăcat cu halatul tău. Îmi lipsești atât de mult!’

Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu de Moș Nicolae

În ziua în care fiecare copil primește dulciuri și bunătăți de la Moș Nicoale, tatăl Denisei Răducu a decis să meargă și el la cimitir pentru a-i duce fiicei sale câteva bunătățuri.

Bărbatul își aduce aminte de momentele în care regretata artistă aștepta cu sufletul la gură să vadă ce cadouri primea. Se trezea prima și mergea să descopere dacă a primit vreun dar de la Moș Nicolae.

Cu ochii în lacrimi, părintele cântăreței abia își mai poate găsi cuvintele necesare pentru a transmite ceea ce simte. Este extrem de afectat ș nu-și găsește liniștea nici acum.

„Ce frumos era, de Sărbători, în căsuța noastră! Le puneam fiicelor noastre dulciuri, îmbrăcăminte, rechizite, ce își doreau ele, eram atenți și la necesități. Denisa nu mai avea răbdare, era prima care se trezea, o chema și pe surioara ei. Parcă o aud: 'Vino, ia uite câte daruri ne-a adus Moș Nicolae!' Râdea și se bucura. Azi, de Moș Nicolae, casa e goală și tristă fără Denisa mea!

Azi e foarte trist, îi duc jucării și dulciuri la mormânt, nu am uitat-o. De fapt, zilnic merg la cimitir, ca nu cumva să mai apară altă nenorocire, din nepăsare, neatenție, așa cum s-a întâmplat, când a luat totul foc de la lumânări.  Cavoul ei este plin de daruri, mai vin băieți și fete care au cunoscut-o, care au îndrăgit-o, care încă îi ascultă piesele. Ei mai pun fotografii, jucării, flori'  a declarat Emilian Răducu pentru playtech.ro . 

„O visez adesea pe Denisa mea”

Dorul de ea îl apasă din ce în ce mai tare, însă se mulțumește că o mai visează din când în când.

„Trecerea timpului nu-mi alină suferința, dimpotrivă, dorul doare tot mai tare. O visez adesea pe Denisa mea, dar o visez micuță și voioasă, nu bolnăvioară. Este tare greu, pe măsură ce trece timpul nu se vindecă rana.

Durerea de părinte este cumplită. Dacă nu se vede durerea pe chip, se simte în suflet. Tot înainte, mai avem de făcut una-alta, mai am o fiică, are nevoie de noi. Sper să scăpăm de pandemie, să vină vremuri mai bune pentru noi toți', a mai spus acesta pentru sursa menționată mai sus. 

sursă foto-

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter