Tot ce trebuie să știi despre implantul dentar: ce este, când este recomandat, unde poți să îl faci

Publicat pe

Zâmbetul este cartea noastră de vizită. Acesta ne dă o super putere: ÎNCREDEREA. Dar lucrurile nu sunt mereu așa de simple. Pierderea dinților este o problemă cu care se confruntă mulți dintre noi. 

Aceasta ne afectează stima de sine, dar și felul cum ne alimentăm, vorbim, ne prezentăm în societate. De aceea, implantul dentar este un tratament extraordinar care dă șansa sigură la dinți ficși, o viață de calitate și libertatea de a zâmbi. 

Cel mai sigur tratament stomatologic, implantul dentar a avansat foarte mult în era tehnologică. Înaintea tratamentului, investigațiile 2D și 3D oferă precizie și siguranța rezultatului. Aici, contribuie și materialele de calitate și manoperele minim invazive. Ce este implantul dentar? Acesta este un „șurub' care se fixează în osul maxilar. Este confecționat dintr-un material special, numit titaniu și are rolul de a înlocui dintele, atât vizual, cât și funcțional. 

„Pacientul care se confruntă cu pierderea unuia sau a mai multor dinți, primește acum o soluție sigură și eficientă. Acest tratament se realizează doar în cabinetul medicului stomatolog, într-o clinică de specialitate. Clinica iDentity oferă servicii dentare integrate, toate regăsindu-se sub același acoperiș, iar pacientul nu mai trebuie să facă multe drumuri. De asemenea, în urma unor investigații stomatologice complexe, în secția de radiologie din clinică, se realizează optim alegerea tipului de implant dentar potrivit pentru fiecare pacient în parte. O noutate în acest plan de tratament este implantul într-o singură zi, sau one day implant.' , explică dr. Raluca Pascu, fondatorul iDentity Clinic. 


Implantul dentar reprezintă o metodă modernă, fără durere, cu rezultat pe termen lung și foarte lung pentru înlocuirea dinților lipsă. Nu este necesară sacrificarea dinților sănătoși, înlocuirea se face strict pentru cei lipsă pentru care nu mai există altă variantă de recuperare. Dintele „nou' va fi treptat integrat în masa osoasă a maxilarului, în timp senzația de fals nu va fi observată, dinții vor avea aceeași formă și aceeași funcționalitate. 

Clinicile stomatologice iDentity realizează tratamente stomatologice bazate pe conceptul unic High End. Pacientul primește o soluție de tratament conform celui mai eficient raport calitate – preț – durabilitatea rezultatelor. iDentity reprezintă un concept ce integrează experți din toate ariile stomatologiei, fără compromisuri la materiale și cu soluții performante conform standardelor internaționale.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă