Vrei să îți surprinzi partenera de cuplu, dar ești lipsit de idei? TOP 3 recomandări pe care le poți lua în calcul

Publicat pe

Gesturile frumoase făcute partenerei de viață îi pot aduce acesteia zâmbetul pe buze pentru mult timp. Atunci când decizi că este momentul ca persoana din viața ta să fie surprinsă într-un mod plăcut, ideile nu sunt tocmai la îndemână. Cu toate aceste, ține cont că nu mereu contează lucrurile materiale, ci și gesturile mici, pline de afecțiune. Totuși, dacă dorești să îi oferi ceva care îi poate fi folositor sau doar să îi placă la nebunie, ai nimerit în locul potrivit. Rămâi aici și citește acest articol în continuare pentru a afla care sunt cele 3 recomandări ale noastre.

TOP 3 recomandări pe care le poți lua în calcul

  1. Florile sunt un must

Da, florile sunt o primă recomandare pe care o oferim. Acestea sunt simbol al frumuseții și nu putem nega că este cel mai râvnit cadou pe care multe persoane de sex feminin și-l doresc.  Chiar dacă aceste se vor ofilii în câteva zile, iubita ta mereu își va aminti gestul făcut. Achiziționarea unui astfel de cadou nu trebuie să fie întotdeauna foarte costisitoare, ci poți alege un buchet mic, dar care să fie frumos și cu florile ei preferate. Dar totuși dacă vrei să faci un gest măreț, poți alege un buchet direct personalizat pentru ea. Acestea pot fi de fel mult mai scumpe, dar cu toții știm că merită. Iar dacă nu ai timp să mergi personal pentru a achiziționa, cei de la Californiaflowers.ro te pot ajuta cu ceea ce îți dorești. De asemenea, oferă chiar și livrare de flori în București, așadar, dacă te afli acolo și vrei să apelezi la ei, nu ezita.

  1. O zi la salon

Fiecare femeie dorește ca după multă muncă atât la job, cât și acasă, să aibă puțin timp pentru ea pentru a se îngriji. Dacă simți că partenera ta nu a mai avut timp de mult de așa ceva, oferă-i cadou o zi la un salon de spa. Acolo poate înota, poate avea parte de masaje corporale și faciale, și chiar de proceduri faciale așa cum sigur își dorește. Cu siguranță va fi cea mai fericită când se va întoarce acasă după o zi plină de relaxare.

  1. O cină pregătită chiar de tine

Poate părea că trebuie să depui mult efort, dar lucrurile nu trebuie văzute așa. Poți organiza o cină cu doar câteva lucruri simple, dar pregătite de mâinile tale. Dacă nu știi ce poți găti, avem recomandare de un meniu simplu pe care sigur îl vei putea face. Pentru antreu poți avea renumite bruschete cu roșii și busuioc proaspăt. Felul principal poate consta într-o supă cremă de legume, orice știi că îi place ei ( roșii, ciuperci, dovleac), iar felul doi poate consta într-un somon cu cartofi la cuptor. Iar la desert nu trebuie să te dai peste cap, alege o variantă safe, precum fructele ei preferate și așază-le frumos pe un platou. Un gest care probabil nu va costa mulți bani, ci doar puțin timp din ziua ta, dar care o va impresiona.

Așadar, alege să faci gesturi simple care o pot face fericită și care știi că vor însemna mult pentru ea.  Nu mereu contează valoarea, ci ideea și efortul depus în a pregăti ceva.

Sursă foto: Unsplash.com

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter