Ispita Florin și Lavinia, ceartă aprinsă la Insula Iubirii: "Poți să pui mâna, dar nu ai cum să..."

Publicat pe

Ispita Florin și Lavinia s-au certat aprins la Insula Iubirii! Din ispită, Florin a ajuns un iubit gelos, care îi cere explicații concurentei pe care a sedus-o în emisiune și îi pune condiții dure pentru ca relația dintre ei să funcționeze. Lavinia a rupt legătura cu bărbatul alături de care venise la Insula Iubirii, iar acum se străduiește să-i facă pe plac ispitei Florin, care este mai gelos și posesiv chiar și decât iubitul ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ispita Florin și iubita lui, Lavinia, au avut parte de un moment tensionat, asta după ce Florin a fost cel care a devenit gelos după ce și-a văzut partenera lângă ceilalți concurenți. Ispita și partenera lui și-au aruncat replici acide în Camera Liberă.

Ispita Florin și Lavinia, ceartă aprinsă la Insula Iubirii: "Poți să pui mâna, dar nu ai cum să..."Ispita Florin și Lavinia, ceartă aprinsă la Insula Iubirii: "Poți să pui mâna, dar nu ai cum să..."

Ce i-a reproșat ispita Florin iubitei sale, Lavinia, la Insula Iubirii

Ispita Florin a fost cel care a fost deranjat, asta după ce Lavinia a avut câteva tangențe cu Bogdan, dar și cu ceilalți concurenți.

Florin dovedește pe emisiune ce trece că este un bărbat gelos și posesiv, iar Lavinia este surprinsă de reproșurile pe care i le face, mai cu seamă din postura lui de ispită.

‘Și din cauza asta ai fost atât de sceptică și te-ai frecat de toți, și de unul și de altul? De aia te-ai …. de toți? Au mai încercat femei să mă facă gelos și nu.. Puneai paharul pe Bogdan?…

Poate ai băut mai multe pahare. Poți să pui mâna, dar nu ai cum să faci asta cu mine.. Da, fiindcă tu ai făcut-o. Și să te gândești bine dacă mă iei pe mine la dream date că în seara asta m-ai dus jos.

Am stat cu tine, am vorbit cu tine, mi-am pus sufletul pe tavă cu tine, și dacă crezi că ai devenit euforică, după câteva chestii de genul… Și m-ai făcut să mă simt..

Dacă era să fii ochi și urechi cu mine, era altceva. Dar ai încercat niște chestii care, pentru mine, sunt de cea mai joasă speță. Să spun așa…”, a declarat ispita Florin la Insula Iubirii.

Citește și: Romică Țociu, adevărul despre relația din prezent cu Cornel Palade:'Nu am mai fost văzuți împreună pentru că…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Alexandra Dinu și Adrian Mutu:„Eram vedete, simțeam presiune peste tot’

Citește și: Aflată în plin divorț, Alina Sorescu își ia fetițele cu ea la concerte:'Le place să vină cu mami'

Ispita Florin și Lavinia au dormit împreună la Insula Iubirii

Recent, Lavinia și Ispita Florin Cerghit au dormit în Camera Liberă, la Insula Iubirii. Rey a căzut în ispită la Insula Iubirii, unde a avut parte de primul sărut, după ce a ieșit la întâlnire cu Eda, pe care chiar el a ales-o pentru date.

Concurentul a fost extrem de deranjat de cele spuse iubita lui, Lavinia, și a decis să o dea uitării pe aceasta.

Nici bine nu s-au despărțit, că Lavinia s-a sărutat și ea cu o ispită masculină. Ba chiar mai mult, a fost invitată să doarmă cu Florin, însă atunci a refuzat.

„Mă gândeam să mergem în Camera Liberă, dar mă gândeam că după o să vină iar toți cu camerele’, spune Lavinia. „Nu vin cu camere acolo. Mergem acolo, măcar stăm întinși puțin’, îi propune el.

„Faptul că am decis să dorm cu Florin atât de repede, a fost o decizie destul de dificlă pentru mine, dar simțeam că-mi doresc’, spune ea.

„Am de gând să ajung cu Lavinia în această emisiune cât de departe simțim că putem ajunge. M-a atins, m-a mângâiat. E clar că și-a dorit’, explică ispita Florin despre interacțiunea cu Lavinia din Camera Liberă.

Cum a reacționat Rey după sărutul dintre Lavinia și Florin

Rey a văzut și el imaginile cu Lavinia și Florin, în timp ce se sărută, și a decis să vorbească deschis despre asta. Concurentul de la Insula Iubirii a spus că nu-l mai interesează relația pe care a avut-o cu aceasta și își dorește doar să fie fericită.

‘Deciziile pe care le-am luat, mi le-am asumat. Sper să învețe din acest test. Sper să învețe și el multe de la ea. Nu știu ce relație au ei doi, nici nu mă interesează, nu mă va interesa. Să fie fericiți, eu sunt fericit, a spus Rey la vederea imaginilor.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter